Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
L uşaklar Motive etmeyin beni yakarım yoksa sizi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Benden günah gitti,kemerlerinizi bağlamanızı tavsiye ederim :queen:
[YT]Aj1ozZ388FY&feature[/YT]
[YT]vpiRocKLfO4&feature[/YT]
[YT]0HIkjdA3w5A&feature[/YT]

Ahmet abi on numara gülme krizindeyim... otobüs fenaydı :cherry::queen:

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm

bende pazargünü karamürsele gidiyorum.. ben geliyorum die irfan kaçıyor..:mrgreen:

Moderatör (forrap)
K o r @ y,mesaj atmışsınız ama dün biraz yoğundum mesajınızı yeni görebildim (bu arada özel mesaj yerine profil duvarına mesaj yazmışsınız).
Kusura bakmayın,konunun onaylanması gecikmiş,sanıyorum bu bölüme bu yüzden açtınız başlığı.Kurallara uygun olması amacıyla şimdi bu başlığı etkinlik duyuruları bölümüne taşıyorum.Katılımcı listesinin güncel halini ilk mesaja ekliyorum.
Kazasız belasız,keyifli sürüşler,iyi geziler :cat:

K o r @ y,mesaj atmışsınız ama dün biraz yoğundum mesajınızı yeni görebildim (bu arada özel mesaj yerine profil duvarına mesaj yazmışsınız).
Kusura bakmayın,konunun onaylanması gecikmiş,sanıyorum bu bölüme bu yüzden açtınız başlığı.Kurallara uygun olması amacıyla şimdi bu başlığı etkinlik duyuruları bölümüne taşıyorum.Katılımcı listesinin güncel halini ilk mesaja ekliyorum.

tamam tuncer abi asıl sen kusura bakma..bi yanlışımız olduysa affet..iyi forumlar diliyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay vay ne güzel muhabbetler olmuş burada,Allah daim etsin :)

Bu arada D.dere ve çevresinden gidecek arkadaşlar varsa,bende artçı olabilirim uygun olan olursa.

Kocaeli İl Temsilcisi
Vay vay ne güzel muhabbetler olmuş burada,Allah daim etsin :)

Bu arada D.dere ve çevresinden gidecek arkadaşlar varsa,bende artçı olabilirim uygun olan olursa.

uğurcum gçmiş sayfalarda telefon numarası bıraktım bu konu ile alakalı seni ben geçerken alırım dostum sorun yok yeterki geleceğim de 0 532 683 2087 tekrar yazayım ben pazar sabahı 09:00 dan itibaren ölmezsem müsaitim ararsın bağlantıyı kurarız ...:cat:

yalnız kaskını yanına alırsan iyi olur :)

---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

bende pazargünü karamürsele gidiyorum.. ben geliyorum die irfan kaçıyor..:mrgreen:

valla kanka kusurum varsa affet ne diyeyim verilmiş söz var gari ok yaydan fırladı millete gaz veriyoz diye sora o çin işgencesini bana uygularlar animallah:cherry::queen:

pilavdan dönenin gaşuğu gırılsın dedük olmaz gari ama çok istiyorsan amerikadan gelen yiğenle seni benim römorka atarım bilader sorun olmaz , olmadı motürüde bırakırız arabayla gideriz kanka emrin olur biliyorsun :)

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

tuncer üstadım sen geleydin pidede yapardım bak :cherry::p bi sen kaldın yemeyen dimedi dime sakın :cherry::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuncer üstadım sen geleydin pidede yapardım bak :cherry::p bi sen kaldın yemeyen dimedi dime sakın :cherry::rendeer:

Adamcağızı taaaaaaa İzmirlerden kaldırıp pide yemek içün 600 km yol işkencesi çektireceğini söylesen inanmazdım :)
Ulen pidestar;pideyi yorsak izmire kadar kargoyla daha iyi olmaaamı :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Adamcağızı taaaaaaa İzmirlerden kaldırıp pide yemek içün 600 km yol işkencesi çektireceğini söylesen inanmazdım :)
Ulen pidestar;pideyi yorsak izmire kadar kargoyla daha iyi olmaaamı :)

bu önümüzdeki ramazan yollarım kanka sorun değil geçen ramazan yan sekti ama bu ramazan inşallah olmadı biz gideriz o taraflara be dostum ne olcek :cherry::p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğurcum gçmiş sayfalarda telefon numarası bıraktım bu konu ile alakalı seni ben geçerken alırım dostum sorun yok yeterki geleceğim de 0 532 683 2087 tekrar yazayım ben pazar sabahı 09:00 dan itibaren ölmezsem müsaitim ararsın bağlantıyı kurarız ...:cat:

yalnız kaskını yanına alırsan iyi olur :)

İrfan Abi, Allah kaza bela vermedikçe geleceğim,niyetim o yönde
Korumalarım var abi :)

Son düzenleme:
Beyler allah muhabbetinizi arttırsın..Hadi evlere dağılabilirsiniz.. bu toplanma şakaydı :queen: :p

İrfan aga gelmeyenin motoru 100 KM de 20 LT yakısın tamam mı :cherry:

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:47 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-u.ak

---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Sadece PANDA' mız eksik :) o da olsaydı süper olurdu.. Ama adam artık siteye bile girmiyor :queen:
Senin ben kılığına kurban olayım :cherry:

arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bir mzcı ve bir mz 251 kabul ederseniz oradayım

arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bir mzcı ve bir mz 251 kabul ederseniz oradayım
başınızın üstünde yerin var..dikkatli gel hoş gel :)

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

liste iyi gidiyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1-k o r @ y 2-ethemm76 3-yasin_942 4-piyanist_irf 5-rq7 6-u.ak 7-furkanmg 8-Ahmet N. 9-ghostcorc 10-lycantrophic 11-Mcadamm 12-mzcı[COLOR="Silver"' Alıntı:
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

liste iyi gidiyor

Bu liste kışın böyleyse yaza ne olur kimbilir :)
MaşAllah diyelim,nazar değmesin

Yazın mt yi kocaeli sırtlar.. :)
Güncel.......

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı

hocam niye pazar ya:) yapın şunu cuma yada cumartesi pazar günleri istanbula dönüyorum ben ya katılmayı çok istiyorum ama kısmet. Gelirsemde motorla gelemem ,stanbula otobusle donuyorumda sıkıntı olurmu?

hocam niye pazar ya:) yapın şunu cuma yada cumartesi pazar günleri istanbula dönüyorum ben ya katılmayı çok istiyorum ama kısmet. Gelirsemde motorla gelemem ,stanbula otobusle donuyorumda sıkıntı olurmu?

sen gelde istersen yürüyerek gel...sekaparkta buluşacağız..takılacağımız yerde orası..hiç sıkıntı değil..başımızın üstünde yerin var.. :)

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı