Şu konuyu Kocaeli il topiğinden açsanız da bizde gözden falan kaçırsak,
gelen var gelemeyen var,insaf yani
özer abi oraya bişeyler yazdım baktım olacak gibi değil..irfan abi dediki oğlum şu konuyu ana sayfaya aç gören var görmeyen var.. ondan böyle oldu..
senide bekleriz abi.. bi ayar çek :cherry:
İrfan aga yine kayboldun ha![]()
olum elifi dersaneden almaya gittim ve birazdan uyku moduna geçecemne hemen kaynatmışsın len arkamdan :cherry: özer abinin kanına girme çok isterim emme adamın yolu uzun şekerim bakma öle tatlı su motürcüsü değildir bire bir gözlemlerimden söylüyorum
yeminle bi gömlekle çıkar gelir şaşırır kalırsınız ona göre :cherry:
Şu konuyu Kocaeli il topiğinden açsanız da bizde gözden falan kaçırsak,
gelen var gelemeyen var,insaf yani
şekerim kursum cuma günü başlamazsa yanına gelirim ..senin çakmaklığı yaparız..yarın şu yamaha gidicem zaten
ooooooo özer abimde burdaymış bende tam senden bahsediyodum dedikodunu yapıyodum biraz abi :cherry:
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
yav dert ettiğin şeye bak be korayım canın sağ olsun sıkıntı yapma kendine bak gene söylüyorum düşünmen yeter kardeşim ...:rendeer:
ooooooo özer abimde burdaymış bende tam senden bahsediyodum dedikodunu yapıyodum biraz abi :cherry:
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
yav dert ettiğin şeye bak be korayım canın sağ olsun sıkıntı yapma kendine bak gene söylüyorum düşünmen yeter kardeşim ...:rendeer:
oooo aga nettin yaw... valla pazar günüde inşallah bu ambiansı yakalarız :cherry:
sekaparkta senin motoru suya sokup çıkarırız yaw dert etme :queen:
Gördüm gördüm,eh ne yapalım alıştık artık:queen: kurt kocayınca..
Seviyorum .... sizi ::cheeeeer
Bende Gelmek İstiyorummmm....![]()
erdem sanki marstan yazıyon be olm yaaa:cherry::queen: altı üstü benden 28 km uzaktasın ulem amma tatlısu motürcüsü oldunuz mezitide kap gel laaa hava alsın herif :cherry::rendeer: