klasik motor tutkunları!!!

hangi klasik?

• Kullanılan toplam oy
    240
dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. telefonuda var sanırım bende.. hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. istersen bi görüş onlarla.. bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. ben bununla öğrendim vitesli motoru.. :) ankarada ÜNAL USTA :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..

dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. telefonuda var sanırım bende.. hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. istersen bi görüş onlarla.. bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. ben bununla öğrendim vitesli motoru.. :) ankarada ÜNAL USTA :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..

Hepsini aradık, ayrıca motoru bile götürdük ama çıkardıkları masraf 8-9 bin tl civarı idi 2-3 sene önce, ben komik bir fiyata almıştım. Toplanması baya masraflı olacağı için vazgeçtik, kromajlatıp salona kaldıracağım ben de...

Motorda ki sorunlar : paslı şasi, elektrik tesisatı sıfırlanması gerekiyor, motor bloğu ve silindirler aşırı hasarlı rektefiye yemez diyorlar, piston kapakları yok, krank içinde yok ( gümrükteyken iç ettiler herhalde ), şasi no yok -ki gümrükten almama rağmen ruhsat için çok zorlanırsın dediler, hortumlar, bağlantılar onarılamayacak durumda yensisi takılmalı, yani kısaca komple revizyon gerekli...

anladım yenisi alınsa daha ucuz olacak yani.. ama salondada çok güzel durur eğer yerde müsaitse..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlarda benim canavarlar

1951 BSA A10 Golden Flash 650 cc twin
(satılıktır kendileri)
pic_show.pl

1951 AJS 18s 500cc single
yapım aşamasında

pic_show.pl

ve 1971 BSA A65 spitfire 650 cc twin.
orijinalıyla alakası yoktur. tamamı kendi dizaynım ve el emeğimdir.

pic_show.pl

1959 Triumph Thunderbird ve 1969 Triumph Bonneville restorasyon için sıralarını bekliyorlar. Paralanınca başlayacağız :)

Son düzenleme:
arkadasim klavyen mi bozuk yoksa Turkceyi yeni mi ogreniyorsun?
Yapma etme eyleme bu kadar katletme kelimeleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
---- güncelleme ----

1951 BSA A10 Golden Flash

S A T I L I K T I R

3517.jpg

merhabalar arkadaşlar, ünal ustadan edindiğim yeni bir bmw r25/2 im var. acaba bu klasiklerle uzun yola çıkan varmı? ankaradan balıkesir edremite ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum, trenle taşıma kalkmış, ya otobüse vericem ya kargoya ama ben kendim çıkıp gitmeyi, gerekirse bir gece konaklamayı düşünüyorum. tecrübelilerden teklifleri bekliyorum.

sen sürerek git kardesim bir kere git hep gidersin ,
bu arada klasik motor parcasi arayan arkadaslara yardimci olurum elimden geldigi kadar,
liste var, fiyat var hepsi Almanya fiyatlari, gümrük, nakliye ,vergi haric.
Avrupa birligine girsekte kalksin artik,ama biz bir yolunu buluruz arkadaslar.???!!! hehehehe

Bence ankaradaki ünal ustada da eskiler çoktur türkiyede 2 kişi var zaten bir adandaki enver bi de ankaradaki ünal duylmuş olanlar tabi diğerlerini bilemem
dedem de 2.dünya savaşı motorlarından bsa varmış onun için bsa hep ilgi duyarım fotografların da ne kadar kaliteli olduğunu açıklıyor..babamda olan bmw r 57 ona zaten söleyecek laf yok....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------

dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. Telefonuda var sanırım bende.. Hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. Istersen bi görüş onlarla.. Bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. Bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. Ben bununla öğrendim vitesli motoru.. :) ankarada ünal usta :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..

evet işin ehli ama eğer klasik motorun parçası felan bozulduysa çok pahalıya yapıyor

merhabalar arkadaşlar, ünal ustadan edindiğim yeni bir bmw r25/2 im var. acaba bu klasiklerle uzun yola çıkan varmı? ankaradan balıkesir edremite ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum, trenle taşıma kalkmış, ya otobüse vericem ya kargoya ama ben kendim çıkıp gitmeyi, gerekirse bir gece konaklamayı düşünüyorum. tecrübelilerden teklifleri bekliyorum.

kardeş babam eskiden o zaman kaç metre kar varken erzincandan kelkite(gümüşhane) gidiyomuş..tık demiyomuş b

R25, R26 ve R27 üçüde 250 cc tek silindirli motosikletlerdir.
Temel olarak aynı motor yapısı üzerinde çeşitli iyileştirmeler yapılmıştır.
karbüratör ve ateşleme sistemleriyle süspansiyonda değişiklikler vardır.

arkadaşlar merhaba adım levent bu sitede yeniyim ama eski bir klasik bmw kullanıcısıyım, her türlü çift yada tek silindir bmw için tüm yedek parça ve aksesuar ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilir, artık kimse ankarada ünal yada adanada enver ustaya muhtaç olmayacak söz veriyorum. Klasik bmw bir sevgi işidir, bu adı ustaya çıkmış adamlar Türkiyede bmw kullanıcısı bırakmadılar insanları küstürdüler, üç kuruş fazla para kazanabilmek için bu memleketteki bmw ları üç kuruşa alıp yüksek fiyatlara yurtdışına sattılar, Türkiyede bu motora kimsenin binmesini istemedikleri için yedek parçayı inanılmaz fiyatlara sattılar, bu fiyata parça alamayanlar gidip onlara motorlarını üç paraya sattılar. ama artık böyle olmayacak, klasikletin tüm parçaları ucuza bulunabilir duruma geldi....
ihtiyacı olanlar, paylaşmak isteyenler irtibata geçsin... levent 0505 7472823

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar