klasik motor tutkunları!!!

hangi klasik?

• Kullanılan toplam oy
    240
arkadaşlar merhaba adım levent bu sitede yeniyim ama eski bir klasik bmw kullanıcısıyım, her türlü çift yada tek silindir bmw için tüm yedek parça ve aksesuar ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilir, artık kimse ankarada ünal yada adanada enver ustaya muhtaç olmayacak söz veriyorum. Klasik bmw bir sevgi işidir, bu adı ustaya çıkmış adamlar Türkiyede bmw kullanıcısı bırakmadılar insanları küstürdüler, üç kuruş fazla para kazanabilmek için bu memleketteki bmw ları üç kuruşa alıp yüksek fiyatlara yurtdışına sattılar, Türkiyede bu motora kimsenin binmesini istemedikleri için yedek parçayı inanılmaz fiyatlara sattılar, bu fiyata parça alamayanlar gidip onlara motorlarını üç paraya sattılar. ama artık böyle olmayacak, klasikletin tüm parçaları ucuza bulunabilir duruma geldi....
ihtiyacı olanlar, paylaşmak isteyenler irtibata geçsin... levent 0505 7472823
http://www.klasikbmwbikes.com/tr/
levent beyle kontak kurun sayesinde sorunlardan kurtuldum BMW cilerin dikkatine

aslında ben korkardım motora binmekten ama ilk bindiğimde hissettiğim tek şey inanılmaz bir özgürlük...lütfen motorla ilgili bilgilerinzi benimle de paylaşırımısınız. daha detaylı bilgi edinebileceğim biyer var mı???

arkadaşlar kim ilgileniyor bu site ile?? BSU diye bir motorsiklet yok ya NSU yada BSA!!!!!!!!!!!!! LUTFEN ilgili arkadaş düzeltsin... saygılar

arkadaşım beni yanlış anladınız!!!!! BSA VE NSU tabiki var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BSU diye motorsiklet yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Kardeşim yanlış anladın beni!!!! benim avatar (resmim) BSA Benim anltmak istedigim BSU diye motorsiklet yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mesajim bulunsun.

arkadaşım beni yanlış anladınız!!!!! BSA VE NSU tabiki var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BSU diye motorsiklet yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Kardeşim yanlış anladın beni!!!! benim avatar (resmim) BSA Benim anltmak istedigim BSU diye motorsiklet yok
Evet şimdi anladım anlatmak istediğinizi. :) Pardon.Konuyu açan arkadaş harf hatası yapmıştır. :) Olabilir böyle şeyler.

Moderatör
Gecen biri 1950 model Nsu scooteri hurdaciya veriyordu, benim tamirci 50 lira verip aldi. Ayip olmasin diye mudahale etmedim ama, 500 lira gozumu kirpmadan verirdim o motora ben.

1956 dan 1959 a kadar Triumph almak istiyorum... bende B 33 500cc BSA var.. Triumph ayrı bir vardır benim gönlümde

Bu konunun hortlatılması gerek. :)
Facebook sayfası açıldı: http://www.facebook.com/pages/Klasik-Motosiklet-Tutkunları/267974956606204 :cat:
Topic' e biraz canlılık gelsin: 1946 İndian Chief !
2h8lz.jpg

1952 model BSA B 33 500cc ve R60 1968 model BMW

IMG_0376.jpg

026.jpg

IMG_0403.jpg

IMG_0411.jpg

IMG_0436.jpg

BİRKAÇ RESİM PAYLAŞMAK İSTEDİM

hoplatalım bu konuyu :)

istanbulda enver usta vefat etmiş siye duydum. Adanadaki enver usta halen bu işi yapıyor mu? bilen var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar