Klasik ama bakış açısı farklı bir soru MH 125 Drift vs Mcx Roadracer ??

Selam arkadaşlar
Bu soru çok tartışılmış forumlar da artık sıkılmışsınızdır ama işte kolay değil hemen karar verip almak :D
Benim sorum farklı derken şu şekilde ben ya drift alacağım ya da mcx ama kararsız kaldığım kısım şu görünüş olarak drifte hayran kaldım ama 135 cc acaba işimi görür mü ? Ufak bir ilçede yaşıyorum ilçede işimi hayli hayli görücek ama büyükşehire gidip gelmede sıkıntı yaşarmıyım (mesafe yaklaşık 40-50 km) bilmiyorum herkes mcx al diyor 150 cc diye ama benim gönlümde drift var.Ne yapsam bilemedim :pr:

Yaşamazsın merak etme ikiside arkadaşlarımda var mcx in sadece çekişi yüksek driftten son hız olarak pek fark olmaz 40 50 km mesafede drift mcx i geçemez ama peşindende ayrılmaz yani tavsiyem hangisi içine sindiyse onu al fazla fark yok aralarında emin olabilirsin

Ben drifti her gün 44 km şehirler arası yolda kullanıyorum 300 kmlik uzun yol yapmışlığında var şeklini beğendiysen içine sindiyse hiç düşünme al derim ben :) ama bakımlarını düzenli yaptır ve lastikleri direk pilot streetle değiştir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar