[KKTC - MT]

mrb millet ben yeni greldm girne amerikan motosiklet klübünün üyesiyim silifkeliyim....

Sende hoşgeldin kardeşim.. walla bu okay Şen kardeşime helal olsun.. Tuttuğunu kopardı wallaa.. Görüşeceğiz arkadaşlar; motoru alınca geliyorum kıbrıs a :)

Denizli İl Temsilcisi
kurt33 aramıza hoş geldin arkdaşlar bu ayın 21 inde THE AMERİCAN UNİVERCİTY MOTOSİKLET SPORLARI KLÜBÜ BAŞKANI OLARAK HEPİNİZİ SAAT :17.00 DA VİSİON CENTERDAKİ TOPLANTIMIZA BEKLERİM

ARTIK RESMİ BİR SPOR KULÜMÜZ VAR

Helal sana kardeşim.. Kıbrıs a gelincee muhakak tolantılarınıza geleceğim.. Bu arada okula seneye gelme ihtimalim bayağı bi arttı :)

Hayrılı olsun BLACK_ICE. Eski bir kıbrıs öğrencisi olarak kutlarım seni. Biz hiç uğraşamadık bu işlerle zamanında şimdi uğraşanları görmek güzel gerçekten.

Aynen kardeşim.. doğru diosn; ben de gecen yıl american üniv. okudum yani black_ice ın ol,kulunda; yalnıuz uğrasamadık gerçekten.. okay Şen e helal olsun(black_ice)... çalıştı didindi ve basardı şimdi bi ziyareti haketti ;)

Denizli İl Temsilcisi
ooo kardeşim her zaman bekleriz walla baya bi uğraştım ama sonunda gerçekleşti inş daha da büyürüz bide burda motorumuz olsa süper olucak ama ahhhhh ahhhhh fakirliğin gözü körolsun işte motosiklet kiralamaktan bıktım artık

ooo kardeşim her zaman bekleriz walla baya bi uğraştım ama sonunda gerçekleşti inş daha da büyürüz bide burda motorumuz olsa süper olucak ama ahhhhh ahhhhh fakirliğin gözü körolsun işte motosiklet kiralamaktan bıktım artık

Alırsın kardeşim alırsın , Bak bende alamıyorum ama alacağıma inanıyorum :cherry:

Daha da büyüyeceğimize inanıyorum... İstendikten sonra olamayacak bişey yoktur :cat:

aa ayıp ettin kardeşim benim motor yatıo garajda algit yahu:mrgreen: binersen tabi:p

valla bu arada arkadaşlar benim motoru isteyen olursa 1800 ytl ye veriom daha 850km de sıfırdan bi farkı km de 850 yazıo:queen: daha su bile değmedi:cherry: bana küçük gelio artık crusier yada enduro düşünüom bakalım noolcak.. bide nisanda askere gidicem off ya tam da motora binme zamanı.. neyse ya yaşımız daha genç.. benim motorla ilgilenen ark. olursa özelden msj atabilir:wiinkk:

ok kardeşim.. aklımızda bulunsun , isteyen olursa bi ayar çekeriz...

Denizli İl Temsilcisi
ARKDAŞLAR FOTOLARDA BEN YOKUM ÇÜNKÜ BEN ÇEKTİĞİM İÇİN ZATEN HEP BENİ GÖRÜYOSUNUZ

Waaaaauuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww :rendeer:

Uleyn OKaY bi ben eksiğim orda be :wiinkk:

Denizli İl Temsilcisi
cakalaz haftaya mavi köşke gezi var işte cross enduro atv scooter race olarak gidiyoruz güldür güldür nasıl olsa resmi bi klübümüz var daha doğrusu ben gibi bi kurucuları var hehhehehe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kulubünüz hayırlı uğurlu olsun yakında görüşürüz inş oraya gelmeyi düşünüyorum motoruda değiştirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar