[KKTC - MT]

cakalaz haftaya mavi köşke gezi var işte cross enduro atv scooter race olarak gidiyoruz güldür güldür nasıl olsa resmi bi klübümüz var daha doğrusu ben gibi bi kurucuları var hehhehehe

HeLAL Sana kardeşim...Yakında katılacağım aranıza inşallah.. Bi daha inşallah diyiim :)

artık türkiyedeyim motoruma kavuştum..gaü motorcular yönetim kurulu üyesi

okay kardaşım resimlerimiz güzel olmuş

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
bende ankardayım uçak izmire kalkmadı 2 gün ankarada gezcem bana pm özelden cep telnumarlarnıı yazarmısınız

Denizli İl Temsilcisi
baba şimdi denizlideyim işte araba ehliyetimi aldım paso geziyorum caklaz banlamışlar abi seni geçmiş olsun aramızda görmek dilekleriyle

ya evet cakalazı forumdan uzaklaştırmışlar... Muhtemelen okuyodur bu yazdıklarımızı bi şekilde.. Sebep neymiş acaba??:silent:

Bi başlık açmıştım da ondan.. Kardeşim adam sigara içenler die başlık açmışş banlamıolar üstelik konuyu da kapamıyolar.. Neysee...

Siz ne alemdesiniz arkadaşlar...??? Acaip kar yağıyo Rize de.. 1 metreyi bulcak nerdeysee :) Arabam bile masur kaldı; gidemiorm hiç bi yere :p

İstanbulda da bişe yok.. Ama felaket bi soğuk var.. Tam anlamıyla kar yağsa da rahatlasak..:mrgreen:

Rize de aynı durumdaydı... oğuk kesiyodu nefesimi bi kar yağdı rahatladk walla.. şimdi de her yer çamurr su öğğğğğğğğ ıyyyyyyyyy :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kktc motosikletçilere içn cok uygun

Sevgili arkadaşlar kıbrısta cok yakın ailem sayılcak insanlar var sık sık oraya onları ziyarete gidiyorum ve gözlemlediğim şu yolları cok düzgün kaymak gibi tam racing tutkunu arkadaşlar için hele lefkoşa magosa arasındaki upuzun dümdüz bir yol varki kökle kökle bitmez. Amaaaaaa Her kavşağa yaklaşık 150m gerisin koyulmuş speedtrap lere dikkat sonra ertesi gün makbuzu ve resimleri postalarlar ikamet ettiğiniz adrese ama benim gibi croos ve off road tutkunları için no problem aynı yolu takiben yolun sağı solu geniş arazi ova plato ortık herneyse :bounce: :bounce:
Vee arazide doğal olarak speedtrap felan yok :queen: :queen: :queen:
atlayın hoplayın zıplayın coşun kopun bence tecrübe edilmesi gereken bi yol ki yarın gece ucuyorum kıbrısa bu sefer kacarı yok :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Denizli İl Temsilcisi
abi dediğin doğru bas bas adrese postalıyolar cezayı hehehe bence yollar atv ve crosslara çok uygun

Kıbrıs için ideal olan motor zaten cross lar... 5 parmağa çıkcan wallaa :)

Ama race ten asla vazgeçmem hehe :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
harbi binicen ktm e basacan 5barmağa dayancan kantaraya hele kantara tam drift mekanı kaydıra kaydıra in aşşa :queen:

Millet Kıbrıs'ta motosiklet kiralayabileceğim bir yer bilen var mı ? Ocak ayı içerisinde gidecem ve motorla turlamak istiyorum etrafı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
var var olmazmı

Millet Kıbrıs'ta motosiklet kiralayabileceğim bir yer bilen var mı ? Ocak ayı içerisinde gidecem ve motorla turlamak istiyorum etrafı.

:queen: :queen: :queen: dostum vardir illaki ben tram bilmiyom ama kırpıslı bi arkadas yazar ilalki ve coğu rent a car da bulurusn kiralık sarı plakalı motor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bu arada kıbrıslı off roadcı dostlar bi toplantı ayarlıyalımmı ben 29 12 2006 da ucuyom kıbrısa cıkalım araziye atv,tr,sm carma yapalım kopalım ne dersiniz ??? hoş olmazmı :cherry: & :cat:

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
BAB 1. olarak motor kiralancak yer var günlüğü 20 tl
2. olarakda abi o geldiğin tarihlerde bütün ekip memleketinde oluyor ben 6 sında ordayım :(

Ewet war motor kiralayabileceğiniz yerler... Yalnız haftalık kiralanmalar da daha ucuza mal oluyo..

Eğer scooter istiosan Girne sahil Pizza Harbour :wiinkk: Gilera Runner var sanırım. Ama fiyatını bilmiorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar