Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
para varda ben bmw 650gs almıyorum demi hehehehe napcan motor sevdası ben scooterla enduroda yaparım gider r1 e kafada tutarım yenilceğimi bilsem bile çünkü motorun ne kadar güçlü olması önemli değil senin ne isteyipte ne yaptığın önemli olan
hehehe ben artık ilk radarda yallah karakol motor bağlansın =) nese kısmet olupta alırsam r1i türkiye yollarında kapısırız :bounce: o günler gelcekmi acaba off off
hobaa desene o zaman eğlence war ben wala basarım o zman hehe süper ya çünkü düsünsene altında r1 war 50 km hızla gidion türkiyede olsa adama biyerleriyle gülerler
hadi ya tam dalgalık desene o yol HEHE BEKLE BENİ YAVRU VATAN TURKEY LERİN EN VAHSİ SÜRÜ CÜSÜ GELİO bu arada ybr 125 e cok pis kafayı taktım hosuma gitti baya.. ne kadar orda
keşliğimiz üstümüzde bakıorum sen onları içer sonra motor kullanırsın töbeee bana bi kanki kap bakim ordan ama geceden sonra kıbrıs bi ölü hatta 10dan sonra falan herkes kumar dı oydu buydu hehe bizde o saatte kapıs yaparız yollar boştur..