Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi çözüm yolu var giğeri daha zor 5 yıl hiç çıkmadan kıbrısta kalman lazım ama 3 ayda bir gelmek de güzel be altın da zaten r1 olcak bence değer mesala ben 5 yıl sonra z4 sokuyorum
belli olmaz belki onu ssatıp hayabusa da sokabilirim ama hayırlısı ya 24 ünde kıbrısa geri döncem şimdi bayram için memleketime denizliye geldim walla kıbrıstan gelmeden önce ord denize giriyoduk izmire bi indim anam herkeste mont falan burlara kış gelmiş yawww ama özledim kıbrısı ahhh ahhh
ohh ne güssel oralar şimdi sıcak wala buralar feci soğudu nese konuya gelim yerinde olcam hayabusa sokarım!! off orda yasasam ne motorlar cekerim altıma r1 hayabusa fireblade... goldwing ahh ahh
sormam mı bi 100 ytl günlüğü ama ordaki kaskolar ve trafik poliçeleri öğrencileri kapsamıyo yani orda bi r1 kiralayıp kaza yaparsan khaklı olsanda motorunu kendin yaptırıyosun aynı zamanda karşındakinin masraflarını şekiyosun
100 ytl mi one yauw yuhhhhh
bende gezmeye gidince götürmeye değmez, ucuzdur belki diyodum...
yok anam istemez ben motoru koyarım gemiye bide güzel bağlarım devrilmesin diye... oh ver elini girne limanı...
abi walla bencede en hayırlısı o hem burdan kiralarsan hukukende koyuyolar sana bide şey sorcam sana ehliyetin kıbrısı kapsıyomu yani sende türkiye ehliyetimi var