Denizli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
- #1,161
Haklısın büyük kolaylık ama benim arka çanta demiri dandirik uçar gider hiç gerek yokBi kere oldu
Ben düşünüyodum zaten iyi oldu15 tl bişey değil. Türkiyeye gitmeden halledelim para işini Türkiyede sana kargolasınlar yada bana farketmez getiririz buraya. + ben şapka da alırım
![]()
kırmızı olan güzelmiş... cb750f2 de vişne çürüğü.... :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
köpeğimi özledim :joker: :salut:
:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
[/COLOR]ben yatıyorum ayaklarım dondu ........... :queen:
iyi geceler arkadaşlar...
biraz da yattıgım yerden tv izleyim...pembe dizi mi kırmızı mı neyse bakim izleyim ısınıyım....![]()
o zaman herkes paraları ayarlasın ben burdayken istedğiniz ürünün parasını falan sonra haber verin ben paraların gnderilcek hesap bilgilerini vericem ürünler türkiyede bana gelcek gelirken hepsini getiricecm şimdi herkes alıcak buda ne demek 5-6 kargo parası enden tek ödemiyelim ne gerek var şimdi aşağıya herkes alcağı ürünü ücretini bedenini özelliklerini yzsın türkiyeye gidincede siparişlerini veiririz bu konuyutürkiyedeyken halledelim birde şu bayrak işlemlerini halletmemiz lazım tabiki