[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Haklısın büyük kolaylık ama benim arka çanta demiri dandirik uçar gider hiç gerek yok :) Bi kere oldu :)

Ben düşünüyodum zaten iyi oldu :) 15 tl bişey değil. Türkiyeye gitmeden halledelim para işini Türkiyede sana kargolasınlar yada bana farketmez getiririz buraya. + ben şapka da alırım :p

kırmızı olan güzelmiş... cb750f2 de vişne çürüğü.... :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

köpeğimi özledim :joker: :salut:

:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

[/COLOR]ben yatıyorum ayaklarım dondu ........... :queen:
iyi geceler arkadaşlar...
biraz da yattıgım yerden tv izleyim...pembe dizi mi kırmızı mı neyse bakim izleyim ısınıyım....:p

o zaman herkes paraları ayarlasın ben burdayken istedğiniz ürünün parasını falan sonra haber verin ben paraların gnderilcek hesap bilgilerini vericem ürünler türkiyede bana gelcek gelirken hepsini getiricecm şimdi herkes alıcak buda ne demek 5-6 kargo parası enden tek ödemiyelim ne gerek var şimdi aşağıya herkes alcağı ürünü ücretini bedenini özelliklerini yzsın türkiyeye gidincede siparişlerini veiririz bu konuyutürkiyedeyken halledelim birde şu bayrak işlemlerini halletmemiz lazım tabiki

Denizli İl Temsilcisi
Kanka benim siparişleri almayacağım ya vazgeçtim gerek yok :) Yeni zincir dişli seti alacağım o kadar :)

bencede en mntılısını yaptın neden dicen senn şubta praya ihtiycın var dah tişrt alcaz o var bu var eli gibi msrafın var :D

ha bu arada ben burger kingden yemek söylicem acıktım evi bir temizlemişim varya inanamazsın :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bi melemen yapmışım ki off mis miss....:flower:
bu melemene bana bana 2 ekmek yerim...:thumleft:

bencede en mntılısını yaptın neden dicen senn şubta praya ihtiycın var dah tişrt alcaz o var bu var eli gibi msrafın var :D

ha bu arada ben burger kingden yemek söylicem acıktım evi bir temizlemişim varya inanamazsın :D
Afiyet olsun dayı :) Tam temizlik yapabildinmi :p Ya öyle para işi sakata gelmesin sonra :queen: Benim gözlük sende kalmış heralde bak bakim ordamı :bounce:

Denizli İl Temsilcisi
Motosikleti
stok 2.el benim işim de onu bunu geçin praları ayarlayın 15 er tl tişörtler için ekstra şapka isteyenler fiyatına baksınlar türkiyeye gittiğimde siparişi vericem etkinliklerde giymek zorunlu olsun mu beyler

müsait bir akşam benim eve gelseniz.... manga neyim yaksak.... hem de bunları konuşsak...
not: ben içinde motor kullanmam diyenler gelirken yorganını getirsin :queen:

Denizli İl Temsilcisi
müsait bir akşam benim eve gelseniz.... manga neyim yaksak.... hem de bunları konuşsak...
not: ben içinde motor kullanmam diyenler gelirken yorganını getirsin :queen:

abi walla bu hafta imkansız hafty finaller ver e o hfta sonu hepimiz türkiye ye gidiyoruz anca gelince yanar o mangal abe güzel güzel ders yok bişey yok adam gibi ykarız inan gelinceye kadar imkaanı yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

ai senn salona bişey atıcam ben motoru koyiyim gideken diyorum hem salonda dekor olur senn :D gecel ambası niyetine arka stoba basarsın kırmızı kırmızı

Motosikleti
yarın mangal resimlerimi atayım da, gidip-gelince mi yoksa gitmeden de yanıyor mu görürüz....:p
yaw ne şey yiyorsan ye....:queen:
getir koy...
altına gazete felan da getir karton neyım bul...yıka da getır haa...pis pis durmasın.... ::144::

Denizli İl Temsilcisi
yarın mangal resimlerimi atayım da, gidip-gelince mi yoksa gitmeden de yanıyor mu görürüz....:p
yaw ne şey yiyorsan ye....:queen:
getir koy...
altına gazete felan da getir karton neyım bul...yıka da getır haa...pis pis durmasın.... ::144::

walla bizsiz tadı olmaz ama , aga bebek şampuanıyla yıkıcam snn ev için :D

Motosikleti
walla bizsiz tadı olmaz ama , aga bebek şampuanıyla yıkıcam snn ev için :D

şakir baba ile yıka.... yarın görürüz tadı çıkıyor mu çıkmıyor mu... :queen:

yiyecek içeceğin ucuz oldugu 1001 çeşit magazasından başka bir yer varmı...özellikle de benim eve yakın....
1001 çeşit 1.6 km... daha yakını yokmu :) özellikle de et ve et ürünlerinin ucuz oldugu hele hele özellikle tavuk kanadın ucuz oldugu... :queen:

Okay yarın 12 den sonra gidelim bakalım şu numarası 4444 lü villaya. Bencede orası iyi olur motoru rahat kurcalarız en azından millet gelip geçmez yanımızdan. Olmadı yeni limandakine de bakalım. Heyecan yaptım bilader :queen::flower:

Denizli İl Temsilcisi
Okay yarın 12 den sonra gidelim bakalım şu numarası 4444 lü villaya. Bencede orası iyi olur motoru rahat kurcalarız en azından millet gelip geçmez yanımızdan. Olmadı yeni limandakine de bakalım. Heyecan yaptım bilader :queen::flower:

bakkala geçiyorum ben uğrayam mı çıkcan mı kapıya moruk

Motosikleti
gene ayaklarım üşümeye başladı.... şeyapacagım böyle işi haaa :queen::queen:
hadi iyi geceler arkadaşlar...:)
yarın ki dönüşüm mangal resimleri ile olacak....:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar