[KKTC - MT]

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
öyle hocam cümelelerim kısa öz ve anlamlıdır :D

2006 yılında iş için gitmeye niyetlenmiştik...ben 17 yasında oldugum için gidememiştim....
inşallah bu sefer olur.... şuan %99 geleceğim....ama %1 lik ihtimali de unutmamak lazım....
pekiii orda 6000 tl civarında naked yada enduro ne alabiliriz....duyduguma göre orda motosikletler TR ye göre pahalıymış...

Denizli İl Temsilcisi
2006 yılında iş için gitmeye niyetlenmiştik...ben 17 yasında oldugum için gidememiştim....
inşallah bu sefer olur.... şuan %99 geleceğim....ama %1 lik ihtimali de unutmamak lazım....
pekiii orda 6000 tl civarında naked yada enduro ne alabiliriz....duyduguma göre orda motosikletler TR ye göre pahalıymış...

evete bayabi pahalı TC plaka kullanmanın hazzınıda hiç biey vermiyor ama ;)

Motosikleti
benzin ucuz olduguna göre jawa felan alsak canavar gibi kullanırız sanırım....
orda jawa bulabilir miyiz....bide tamircisini buldun mu tamamdır....

Motosikleti
walla türkiyeden al geti hocam burda hem pahalı hemde makinalar eski

öyle bir şansım var mı....bildiğim kadarıyla sadece ögrenciler ve askeri memurlar götürebiliyormuş...
gerçi bende açıköğretim lisesi öğrencisiyim...:p

Kıbrısa motosiklet getirmeyi düşünüyorum. Motorun illa benim üzerime mi olması gerekli getiremiyormuyum başkasının üzerine olan motoru ? Bir bilgisi olan var mı ?

Denizli İl Temsilcisi
Kıbrısa motosiklet getirmeyi düşünüyorum. Motorun illa benim üzerime mi olması gerekli getiremiyormuyum başkasının üzerine olan motoru ? Bir bilgisi olan var mı ?

2 yolu var

1-MOTORU YURT DIŞINA ÇIKARTMAK İÇİN ARAÇ SAHİBİNDEN GENEL VEKALET yani aracı yurt dışına çıkartma belirtilmiş vekalet ile
2-Motoru kendi üzerinize alarak ( ki bunun daha çok tavsiye ederim )
daha gerekli bilgiler aşağıfaki topicde birinci sayfadan sonuncu sayfaya dek yaşanarak anlatılmıştır hocam aklınıza takılan başka konularda yardımcı olabilirim

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/94848-kibrisa-arac-goturmek.html

2 yolu var

1-MOTORU YURT DIŞINA ÇIKARTMAK İÇİN ARAÇ SAHİBİNDEN GENEL VEKALET yani aracı yurt dışına çıkartma belirtilmiş vekalet ile
daha gerekli bilgiler aşağıfaki topicde birinci sayfadan sonuncu sayfaya dek yaşanarak anlatılmıştır hocam aklınıza takılan başka konularda yardımcı olabilirim

Hocam çok teşekkür ederim :) Bende bayram sonu getireceğim motorumu topice yazarım bende. Konun çok yardımcı oldu güncel bilgi bulamamıştım bu konuyla ilgili olarak.

Denizli İl Temsilcisi
ne demek hocam benim motorda bu gün harley davidson servisinde elektirik tesisatında problem çıktı magosadan elektirik tesisatı almam lazım napcam bilmiyorum bu ara çıkmazlaardayım ya kafanan 200 kağıt kaç para var 15 tl :D

ne demek hocam benim motorda bu gün harley davidson servisinde elektirik tesisatında problem çıktı magosadan elektirik tesisatı almam lazım napcam bilmiyorum bu ara çıkmazlaardayım ya kafanan 200 kağıt kaç para var 15 tl :D

Hadi ya valla orda motorlar arıza çıkarırsa işimiz zor o zaman :sunny:

Motosikleti
2 yolu var

slmlar...ya abicim sizin motosikletiniz kaç yasında....oraya götüreceğimiz aracda yaş sınırı arıyorlarmıs dogrumudur....
bi arkadasım kktc ye 96 model motosikletini götüremedi...motor şuan tr de çürüyor...

Denizli İl Temsilcisi
yarın araştırıveriyim kesin bir bilgi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar