[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
07 CTR 67 plaka olarak bende artık tekrardan aranızdayım Girne'deyim. BLACK_ICE benimde sizin gibi muhaceret sorunum var sanırım benimki gecikecek 120 lira'da cezası varmış gecikmenin ne yapacağım bilmiyorum 3 gün sürem kaldı :(

bizde girnedeyiz bizde girne amerikandayız bizde okulun orlarda oturuyoruz :D 05338686221 cep plaka 20 u 0600

bizde girnedeyiz bizde girne amerikandayız bizde okulun orlarda oturuyoruz :D 05338686221 cep plaka 20 u 0600

abi numaranı aldım ders çıkışı mesaj atacağım sana :) büyük ihtimal sen beni okulda görmemişsindir bende seni yada görmüşte olabiliriz :)) saat 6 gibi müsait olursan mesaj atacağım.

Ben de kıbrıstayım doğu akdenizde.herhangi bir etkinlik yok mu yakın zamanlarda kıbrıs mt nin yaptığı?

Denizli İl Temsilcisi
Ben de kıbrıstayım doğu akdenizde.herhangi bir etkinlik yok mu yakın zamanlarda kıbrıs mt nin yaptığı?

olcak bu hafta içi girneden lefkoşaya gelicez ehlite işlerini halletmeye onları halledince toplanırız orda günü kesinleştirip bir iki gün içinde duyurucaz lütfen cep telefonlarınızı mesaj olarak siteden bana atın ...

ayrı yetten doğu akdenizde bir arkadşaımız daha var bursa plaka birlikte getirmiştik motorları

Yoklamamı var? Girne'de yaşıyorum. Motorumu sattım Kıbrıs'ta bir motor edinmek zormuş onu anladım. :)

Denizli İl Temsilcisi
Yoklamamı var? Girne'de yaşıyorum. Motorumu sattım Kıbrıs'ta bir motor edinmek zormuş onu anladım. :)

motorunuzun olmaması bir sorun mu teşkil ediyor hocam her zaman artçı olarak bekleriz evet bu hafta içi bi lefkoşa bu akşamda blowla okulda bi görüşelim diyoruz 6 da olmazsa girne taraflarında biyerlerdede toplanabiliriz sizin için

Yok canım siz planınızı bozmayın ben müsait olursam gelirim her yere. Şu anda yeni taşındım evde biraz iş/güç durumu var ama gelmeye çalışırım.

Okay'cığım ; Bilet arıyorum haberin olsun :)
Hangi Mekana takılacağız :p

Okay'cığım ; Bilet arıyorum haberin olsun :)
Hangi Mekana takılacağız :p

Benide alın benide :queen:
Hala motoru getiremedim ama bi etkinlik olursa katılmak isterim :wiinkk:
Zaten ünide ortalık karışık bu aralar, bi uzaklaşmak iyi gelicek :jocolor:

Denizli İl Temsilcisi
Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
slmlar arkadaşlar....
bugun bir iş teklifi geldi.... sanırım %99 bayramdan sonra ben de aranızda olacagım...
motorumu yarın satıyorum.... yeni motor alacaktım....KKTC işi cıktıgı için onuda almayacagım....
eğerki işim daimi olursa ordan bir motor alırım sanırım....
sizlere sorum oraların yaşam tarzını, geçim sorununu, iyi yanlarını, kötü yanlarını kısaca söyler misiniz....
asıl en önemli merak ettiğim şey...burda ekmek 650 kuruş...orda ne kadar....

bir de TC ye göre orda trafik tersten mi seyrediyor....:)

Denizli İl Temsilcisi
slmlar arkadaşlar....
bugun bir iş teklifi geldi.... sanırım %99 bayramdan sonra ben de aranızda olacagım...
motorumu yarın satıyorum.... yeni motor alacaktım....KKTC işi cıktıgı için onuda almayacagım....
eğerki işim daimi olursa ordan bir motor alırım sanırım....
sizlere sorum oraların yaşam tarzını, geçim sorununu, iyi yanlarını, kötü yanlarını kısaca söyler misiniz....
asıl en önemli merak ettiğim şey...burda ekmek 650 kuruş...orda ne kadar....

bir de TC ye göre orda trafik tersten mi seyrediyor....:)

herşey tersten seyredyor :D

B ugün blow aliyle girenden lefkoşaya ordan gazi magosaya oran kapalı maraşa ordan da girneye geri döndük totalde 210 km yol yapmışız bizde etkinlik çok atın diyoruz telefo numaralarınızı bile atmıyorsunuz arkdaşlar

Dogum gunu pastam nasil? :joker:

291020111287.jpg

Denizli İl Temsilcisi
motorumuzuda yüksek sıcaklıkta yıkadıktandan sonra makinada dahil prıl pırıl oldu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar