[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
yok abi yok ya o kadar yazan var bi türlü bilgilerini vermekten korkuyolar arkadaşlar mt ailesi olarak organizasyon yapmak istiyorsak size nasıl ulaşacağım

MiLLeT korkmayın sapıklık yapmaz oKaY :) Ben tanırım ii çocuktur :queen:

beyler bana rum tarafından parça lazım bi iki parçada sakatlık var fiyatlar nasıl biliomsunz ve parca getirebilecek biri var mı galiba orda 2. el varmış bu tarafta hiç bişe yok zaten :pr:

Denizli İl Temsilcisi
baba varda oraya gitcek arkadaşımda var bi geliyim ayarlarız ok

geliyim?? ya bnm zaman kısa 1 hafta içinde bi kaç parça lazım çıkma parcalar türkiyeden ucuzsa burdan tamamliim.:)
ilgin için saol:)

Denizli İl Temsilcisi
ben denizlideyim kktc ye gelince yardımcı oluruz

Laa OKaY ! Kıbrıs a halaa sadece kimlik le girebiliyo muyuz ???

Pasaport zorunlu oldu mu :silent:

eii :) Bi ara pasaport giriyodu gündeme de ondan sordum :) Ben zaten pasaportla giriorm :)

Denizli İl Temsilcisi
kardeş mevlana ne demiş ne lursan ol yine gel 2 side var

Denizli İl Temsilcisi
hadi arkadaşlar canlanalım yahu kimse yokmu bakın ses çıkartın toplantı yarlıcam

Denizli İl Temsilcisi
abi bu işin tatili falan oluyomu toplantıya kaç kişi gelirse gelir ama gelmeyen çok şey kaçırır

Merhaba bir süredir bende Kıbrıs'tayım. Motosikletimde ufak bir zincir problemi var, (yada bu kadar çok sünmesi normal..) değiştirmem gerekecek gibi geliyor. Buralar çok küçük, Türkiye'de kolaylıkla halledilebilecek işler burda biraz zor gibi.. bildiğiniz iyi bir tamirci varmı ? Yada nerede tamirci var? yeşilyurda yakın olsa daha iyi tabi.

yeşilyurt yakınlarında bulabileceğini pek sanmıyorum.. özellikle lefkoşa taraflarında bulursun :)

Denizli İl Temsilcisi
walla kktcd yaptırcağına atla vapura taş ucunda yaptır hem daha ucuz hemde daha kalliteli

merhaba arkadaşlar birşey soracağım ama uzun zamandırda foruma giren olamış herhalde. 2 hafta sonra ilk defa kıbrısa geleceğim, mutlaka motor kiralamalıyım. ehliyet var tabi ki, bildiğiniz yer var mı? scooter olursa iyi olur.

Girne'de iki yerde scooter kiralayan yer var, benim gördüğüm. birindekiler 50 cc lik diğerinde biraz daha güçlü aletler de var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar