[KKTC - MT]

merhaba arkdslar bende DAU ( Gazi magusa ) denim . daha bi motorum yok ama yaza dogru olcak isallah

Denizli İl Temsilcisi
merhaba arkdslar bende DAU ( Gazi magusa ) denim . daha bi motorum yok ama yaza dogru olcak isallah

aramıza hoş geldin pm den özel mesaj ile bana bilgilerini atarsan seni irtibat listeme ekleyebilirim benimde motorum burda yok yazın türkiyeden getiricem hiç canını sıkma 2 hafta sonra bi tolantı yapmayı planlıyorum ben seni almaya gelirim oraya MT ailesi demek herşey demektir yanlız bıra:rendeer: :rendeer: :rendeer: kmayız

Hep beraber görüşürüz :) oKaY ; BiŞi söLicem :) Dün ÜMMeT Abey 'leydik :) waLaaa Kıbrıs a her an gelebilir :) benden sölemesi :)

Denizli İl Temsilcisi
walla herkesibkelriz kapımız açıktır bu arada kktc mt ve gaü motorsporları kulübü olarak 5 gün boyunca okulumuzun bahar şenliklerinde stand açmaktayım herkesi beklerim 14 mayıs open

16 mayıs 2007 tarihinde Girne amerikan universitesinde konserimiz var . O gun sanirim gorusebiliriz black ice :)

Denizli İl Temsilcisi
ayıpsın orda olucam sende imzalı foto veirirsin demi bana

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu akşam okulumuzun sahibinden 300 kişinin karşısında motorsporları kulübü kurucusu bir çok güzel organizasyonda okulumuzun adını duyurduğum için plaket almış bulunmaktayım.

Denizli İl Temsilcisi
teşekkür ederim bu arada seninle bi ara yüz yüze konuşmak isterim

kardeşim tebrik ediyorum :) Wallaaa başarılarının dewamını diliyorum :)

Bir motorsewer den baska ne beklenir ki :) :rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar lütfen herkes cep telefonu mail adrsini bana özelden mesaj atsınlar zorunludur gelişmemiz için.

Denizli İl Temsilcisi
abi acil hadi arkadaşlar bilgileri siteden bana msj atın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar