KKTC de kısa bir pazar gezisi

Kıbrıs gerçekten güzelmiş...ama bir detay dikkatimi çekti...Askeri bir yerin fotosunu çekmisşin...riskli bir hareket...bence deneme...nedeni güvenlik diye alıkoyarlar falan...bişey var diye ortalık karışır...bilgin olsun...selamlar...

Kıbrıs gerçekten güzelmiş...ama bir detay dikkatimi çekti...Askeri bir yerin fotosunu çekmisşin...riskli bir hareket...bence deneme...nedeni güvenlik diye alıkoyarlar falan...bişey var diye ortalık karışır...bilgin olsun...selamlar...

işin doğrusu o fotoyo sonradan fark ettim ben... benim artçı çekmiş...

gweçi seyir halinde farketmeleri zor olurdu yaa
ama dediüğin gibi dikkat etmek lazım yine de

Ters şeritten gidiyosunuz diye az daha sizi esefle kınayacaktım sonra orasının kıbrıs olduğu aklıma geldi:queen:

oy oooooyyy abi 13 ay kaldım orda o girne kalesi, portakal bahçeleri neler neler :):) gözlerim yeşerdi abi. :) o girne virajları nasıl yatılır senin motorla. komboslara sol çekiyondur kesin :):):) bak hatıralarımdan birisi :)

g1hp3.jpg

Ters şeritten gidiyosunuz diye az daha sizi esefle kınayacaktım sonra orasının kıbrıs olduğu aklıma geldi:queen:

yırttık o zaman... malesef burda trafik soldan... eski ingiliz egemenliğinin etkisi işte... (çok sinir olyurum şu ingilizlere ama neyse işte:pr:)

oy oooooyyy abi 13 ay kaldım orda o girne kalesi, portakal bahçeleri neler neler :):) gözlerim yeşerdi abi. :) o girne virajları nasıl yatılır senin motorla. komboslara sol çekiyondur kesin :):):) bak hatıralarımdan birisi :)

valla komboslara sol çekemiyorum açıkçası... çünkü sağ çekiyorum... yukarda da dediğim gibi burda trafik soldan:p:p

dostum ya iyiki resimlediniz oraları oralarda özelliklede girnede 16 ayım gecti
iyi oldu resimler bana
sağolun
görmüş oldum sayenizde
16 ay askerlik girnede sonrasındada 2 ay kadar yine girnede iş için kaldım paylaşımınız harika ydı

Napan be gezdirin gendini ? :)

Güzel olmuş geziniz. Bende kasımda döndüm oralardan, 8 ayda 8000 km yapmıştım motorla, inanılmaz güzel bir ada Kıbrıs. karpaza, kalkanlıya kadar gitmiştim. Ha bu arada Girne dağ yolundan giderken mavi köşk levhasından dönüp kalkanlıya, denize kadar gidin derim inanılmaz güzel manzaralar la mest olacaksınız eminim. Şimdi yine yemyeşildir.. :salut:

Bu resmi kalkanlı dönüşünde çekmiştim. Mutlaka görün derim kazasız belasız sürüşler dilerim..

Napan be gezdirin gendini ? :)

Güzel olmuş geziniz. Bende kasımda döndüm oralardan, 8 ayda 8000 km yapmıştım motorla, inanılmaz güzel bir ada Kıbrıs. karpaza, kalkanlıya kadar gitmiştim. Ha bu arada Girne dağ yolundan giderken mavi köşk levhasından dönüp kalkanlıya, denize kadar gidin derim inanılmaz güzel manzaralar la mest olacaksınız eminim. Şimdi yine yemyeşildir.. :salut:

Bu resmi kalkanlı dönüşünde çekmiştim. Mutlaka görün derim kazasız belasız sürüşler dilerim..

eyya gezdiririm... :p ahabe neolsun artıkın madem motorcuyuk gezeceyik değil...

önerin içinde teşekkürler... kısmet bakalım...

resimler çok güzel bide iyi tesadüfüm oldu gecen yaz girneye gitmiştim girne kalesinin ordaki kafelerde iyi vakit geciyor kazasız yollar:rendeer:

bende askerliği geçen sene güzelyurta çok yakın olan yeşilyurtta yapmıştım. portakal bahçeleri falan nostalji oldu:)

valla komboslara sol çekemiyorum açıkçası... çünkü sağ çekiyorum... yukarda da dediğim gibi burda trafik soldan:p:p

abi ağız alışkanlığı işte :queen::queen::queen::mrgreen: abi binerdim o kombosların ön koluguna alaaah. ne redline kalıyo ne bişey. o devir sesine bitiyodum zaten böle yavaş yavaş artıyor ya üfff. dizel bide:):):) bene son 2,5 ayımı lefkoşe merk. kom.nda albay şöförlüğü yapmıştım. :) kazasız sürüşlerabisi :):):) Türkeli'ye gittinmi hiç :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat ve fırat kıbrıs geziniz süper olmuş geçenyaz gelmiştim oraya ama sizyoktunuz resimler için teşekkürler.

Çok güzel gezi olmuş...Benimde askerlik anılarım depreşti... :)
99-00 eskeriydim...
Kahraman mücahitlerle yanyanaydık...
Kısmet olursa bir daha gideceğim ve doyasıya hasret gidereceğim ....

Daha nice gezmelere inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar