Kıbrıs gerçekten güzelmiş...ama bir detay dikkatimi çekti...Askeri bir yerin fotosunu çekmisşin...riskli bir hareket...bence deneme...nedeni güvenlik diye alıkoyarlar falan...bişey var diye ortalık karışır...bilgin olsun...selamlar...
Ters şeritten gidiyosunuz diye az daha sizi esefle kınayacaktım sonra orasının kıbrıs olduğu aklıma geldi:queen:
oy oooooyyy abi 13 ay kaldım orda o girne kalesi, portakal bahçeleri neler nelergözlerim yeşerdi abi.
o girne virajları nasıl yatılır senin motorla. komboslara sol çekiyondur kesin
bak hatıralarımdan birisi
![]()

Napan be gezdirin gendini ?![]()
Güzel olmuş geziniz. Bende kasımda döndüm oralardan, 8 ayda 8000 km yapmıştım motorla, inanılmaz güzel bir ada Kıbrıs. karpaza, kalkanlıya kadar gitmiştim. Ha bu arada Girne dağ yolundan giderken mavi köşk levhasından dönüp kalkanlıya, denize kadar gidin derim inanılmaz güzel manzaralar la mest olacaksınız eminim. Şimdi yine yemyeşildir.. :salut:
Bu resmi kalkanlı dönüşünde çekmiştim. Mutlaka görün derim kazasız belasız sürüşler dilerim..
valla komboslara sol çekemiyorum açıkçası... çünkü sağ çekiyorum... yukarda da dediğim gibi burda trafik soldan![]()