kızlardaki kıvanç tatlıtuğ hastalığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbulda yeni bosna, zeytin burnu, silivri falan gibi semtlerde rus tipli boşnak, makedon arnavut göçmenlerinin yoğun olduğu yerlerde bolca bulunan ama türkiye genelinde yok denecek kadar az olan slav ırkının tipik temsilcisidir.

bizdeki herşey kötü dışardan gelen herşey iyi mantığıyla genelde doğulu kızların hasta olduğu bir arkadaşımızdır.

güldüğü zaman suratında tıpkı tecavüzcü coşkundaki gibi kümese dalmış tilki ifadesi oluşur.yaşlanıp da saçları döküldüğü zaman coşkun abimizin aynısı olacaktır..evet bu tiplerden türkiyede her mahallede 3 tane bulunmaz bu doğru da,,,,,, komşumuz bulgaristanın en kıytırık köylerinde bile bunlardan en az 3 er tane bulunur.eee ne demişler koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrrahan çelebi denir.

kim ki o? adini bile duymadim????

ama sen onu kiskaniosun:d onu anladim:D:D:D

Ama çok yakışıklııııııııı (bkz:eriyen kız modeli)

Uyuzum o adama. Mahalleden arkadaşlarla dövücez bi ara zaten.

7.jpg

Aha bu tip.

istanbulda yeni bosna, zeytin burnu, silivri falan gibi semtlerde rus tipli boşnak, makedon arnavut göçmenlerinin yoğun olduğu yerlerde bolca bulunan ama türkiye genelinde yok denecek kadar az olan slav ırkının tipik temsilcisidir.

bizdeki herşey kötü dışardan gelen herşey iyi mantığıyla genelde doğulu kızların hasta olduğu bir arkadaşımızdır.

güldüğü zaman suratında tıpkı tecavüzcü coşkundaki gibi kümese dalmış tilki ifadesi oluşur.yaşlanıp da saçları döküldüğü zaman coşkun abimizin aynısı olacaktır..evet bu tiplerden türkiyede her mahallede 3 tane bulunmaz bu doğru da,,,,,, komşumuz bulgaristanın en kıytırık köylerinde bile bunlardan en az 3 er tane bulunur.eee ne demişler koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrrahan çelebi denir.
kim bu adam yaaa bana ne yaaaa....ne gereksiz topic aciyor..milletin reklamini yapiyorsunuz..:farao: :farao: :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işinde gücünde çalışan bi insan sizleri neden bu kadar rahatsız etmiş bi türlü anlayamadım
bence çok gereksiz bir topic.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
kim bu adam yaaa bana ne yaaaa....ne gereksiz topic aciyor..milletin reklamini yapiyorsunuz..:farao: :farao: :farao:
gereksizse niye okuyosun ayrıca da niye üşenmeyip yazıyosun.

Gicik Oluyorum O Adama Giciiiiiiiiik !

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sen fazla 'televole' seyrediyorsun o zaman raflar. Ben bu adamı siması yabancı değil ama birkaç kere gördüm ne iş yaptığını dahi bilmem. Aslında senden daha çapkın olan bu herifi kıskanıyorsun gibi geldi. Ama o senin kadar ülke dolaşıp farklı ırklardan kızlar tanımamıştır. :)

hiç görmedim duymadım ben bu adamı.
buna mı hasta oluyomuş kıslar.
peah ben daha yakışıklıyım :mrgreen:

Moderatör (forrap)
:silent: Gıcık olmak değilde kıskanmak gibi geldi bana...Şahsen benim şu ana kadar hiç gıcığımı kazanmadı o şahıs.Allah vermiş ne diyim...Allahın verdiği bir yana kulun yaptığı ile de umarım güzeldir...Sen sana verilenden en iyisini çıkarmaya bak,gerisi boş:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen fazla 'televole' seyrediyorsun o zaman raflar. Ben bu adamı siması yabancı değil ama birkaç kere gördüm ne iş yaptığını dahi bilmem. Aslında senden daha çapkın olan bu herifi kıskanıyorsun gibi geldi. Ama o senin kadar ülke dolaşıp farklı ırklardan kızlar tanımamıştır. :)
ben uzun süreli ilişki seven ,,,,tek eşliliğe eğilimli bi adamım..çapkın falan da değilim ... ama çıktığım hatunlar sık sık sorun çıkarınca ben de sık değiştirmek zorunda kalıyorum... hatunlara gıcık olma sebeplerimden biri de yenisini bulmak zorunda bırakmaları ...........bana kalsa hiç değişirmem hatunumu.kolay mı len kızlarla uğraşmak.....yurt dışına da çok çıkmadım 2 kere çıktım(toplam 25 gün) ama öğrencilik dönemimde turizm tesislerinde çok çalıştım ve folklor festivallerinde falan çok bulundum.televole de pek izlemem .ara sıra elma falan yerken öylesine açıp bakıyorum tv ye. bu rus tipli herife gıcığım ......aslında çok da özel bi tip değil.git laliye bavul ticareti yapan ukraynalıların otobüüsne gir bundan 8 tane indirirsin . kesin prizrenli üsküplü falandır bunun ailesi. herif safkan slav.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Adamın tipine gıcık olup hem ona hemde Kosavalılara çamur atıyorsun daha bugün haberlerde Prizienliler yeniden Türkçe resmi dil olduğu için Türk bayraklarıyla bayram ediyorlardı. Bayağı bir ırkçı gördüm seni. Elma yerken televole izlediğinde etkisi daha mı az oluyor basbayağı sosyeteyi, hizmetkarlarını takip ediyorsun işte. Ben kanal değiştirirken gördüğümde midem bulanıyor değil elma yemek. :)

Adamın tipine gıcık olup hem ona hemde Kosavalılara çamur atıyorsun daha bugün haberlerde Prizienliler yeniden Türkçe resmi dil olduğu için Türk bayraklarıyla bayram ediyorlardı. Bayağı bir ırkçı gördüm seni. Elma yerken televole izlediğinde etkisi daha mı az oluyor basbayağı sosyeteyi, hizmetkarlarını takip ediyorsun işte. Ben kanal değiştirirken gördüğümde midem bulanıyor değil elma yemek. :)

doğru demiş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
türkler hiç milliyetçi bi halk değilidir. ulus bilinci falan da yoktur.( ATATÜRK yerleştirmeye çok çalıştı ama nafile yabancı hayranlığı aynen devam ediyor.)) komşu halklarla evlilik yapmakta hiç bir sakınca görmezler.o yüzden de bu evliliklerden doğan çocukların içinde tip olarak rus gibi ,arap gibi, vs vs vs olan tipler çoktur.(bu yüzden kazaklara kırgızlara benzemiyoruz.))valla ben de anne tarafından balkan göçmeniyim ve bu kıvanç kadar olmasa da güneş gözlüğüyle dolaştığımda falan zaman zaman rus zannedildiğim oluyor..

bir de osmanlılar yıkıldıktan sonra anadoluya kaçan müslüman slavlar var.(boşnak makedon pomak falan gibi.) türk olmayanlar yani.ben onları kast ettim. bu herif onlardan olmalı. bu herif safkan slav

NOT:kosova eskiden sırbistana bağlıydı.halkının çoğunluğu arnavut olup sırp ve türkler ARNAVUTLARIN İÇİNDE AZINLIK OLARAK yaşamaktdır.makedonya genelinde türkler de 50.000 kişilik bir azınlıktır ve devede kulaktır yani.alayı arnavut o ülkenin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar