musti81' Alıntı:hormonludur o kan![]()
aa nie bööle düşündün ki???Tırnak güzelliğini vatanın geleceinden çok düşünen kız görmek mi şaşırttı sizi:silent: wardır başka benim gibiler alışın bence
musti81' Alıntı:hormonludur o kan![]()
musti81' Alıntı:biliyodum böyle diyceğini ondan yazdım :mrgreen:
konu saçma tarihte zaten görüldü kimin ne yaptığı
neden gitmesinlerki![]()
ama bırakında yakıştığı yerde kalsınlar![]()
FutureShock' Alıntı:silent sen bi askere gitsen topic kapanacak sen kal en iyisi![]()
musti81' Alıntı:dişi var slient iddialı olma :mrgreen:
musti81' Alıntı:ne tarzı be patavatsız![]()
musti81' Alıntı:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11178&highlight=pitirpaf
bu dobralıkmı patavatsızlıkmı?
silentfairy' Alıntı:mete han abi sen forum ortamında şebnem deme artık mümkünse![]()
![]()
![]()
![]()
mete_han' Alıntı:tamam demem abloş...ale:
![]()
ilelebet Şebnem yok artık benim için...kalbime gömdüm artık...ale:
gece 3-5 nöbeti için 2,5 ta kalkarsın ve nöbetin 5 te biter. millet 5.5 da kalktığı için bir daha yatamazsın.o 3.5 saatlik uykuyla bütün gün çalışırsın ve bu keyfi olarak tarih okumaya benzemez.sadece günde 5 kere olan içtimalar bile yorar adamı.cezerye' Alıntı:3 gun uykusuz kalabiliyorum. ruh gibi degil tabibi keresinde 3 gun boyunca tarih okumustum
uyumadan, anlayarak. zaten kendimi deniyordum. tarihten nefret ederdim. simdi sadece cok sevmiyorum
![]()
kondisyonn.... bircok erkekten daha dayanikliyim.. lanet olsun
ayricaaaaaaaaaaaa........ japonya da ne de guzel dovuscu kadinlar var.
hem ben de ogrenmek istiyorum kendimi savunmayi ve bu amacla silah kullanmayi bilmeyi. aklimda var. 1.kick box 2.poligon.......
herseyden neden oyle hemen sıkılalım)) BELKİ SENDEN SIKILINIYODUR RAFLAR
![]()
![]()
burda içindekini yazmayacaksan nerde yazacaksın.rahat ol.ancak insanlar gerçeklerden hoşlanmazlar.duymak istediklerini söyleyenleri severler.doğru söyleyeni de 9 köyden kovarlar .silentfairy' Alıntı::queen: :queen: tabi war mı benm gibi çenesi düşük hatun buralarda gidersem konu fişeklenmez![]()
Burdaki dier bayanlara da slmlar diorum siz böyle kalmaya dewam edin lütfen başıma ne geliosa çenemden gelio benim
![]()