demonicdreams' Alıntı:Gitmesin askere maskere kızlar. Bir orda huzurumuz var, bozmasınlar onu da![]()
musti81' Alıntı:slient eğer trafikteki durumunuzu inkar ediyorsan bişi demiim![]()
musti81' Alıntı:ne bağrıyon
çocukmu va karşında:salut:
bu arada hepimiz fabrikasyonuz:mrgreen:
musti81' Alıntı:lam daha gitmeden kavga çıktı
gitseniz
bu arada askeriyede karı kız kavgası aklıma geliyor
çıkıyor erin biri çavuşa abi benim kıza bakmışsın
erler birbirini yiyor ulan o benim kız felan
:mrgreen: :mrgreen:
silentfairy' Alıntı:bayanların sorun olduğunu söylüyorsunuz ama genelleme yapmadan önce şööle bi bakın gitgide her alanda başarılı bayanlar olmaya başlıyor.Ayrıca bayanların akıllısı akılsızı war diyebilirz ama erkeklerin hepsi de sütten çıkmş ak kaşık deil.Trafik terörünün tümünü de bayanlara yıkmak oha dedirten bir iddia.Ben mesela hiç arabadan inip diğer araçtakine kafa atan maganda bir bayan görmedim:farao: Hem bu ülkede erkek sürücüler daha fazla sizin hiç mi payınız yok.Suçu karşıya atalım kutulalım zihniyeti...Askerlik konusunda da şöyle söyleyebilirim...Tam bir askerlik olmasın bence ama olası bir savaş durumunda neler yapılabileceğinin öğretildiği eğitim dönemleri olabilir belki:wiinkk:
silentfairy' Alıntı:ben trafikteki durumumuzla ilgili iyi veya kötü hiç bir yorum yapmadım.Sadece tüm sorunu bize mal edemezsiniz bunu yapmanız da oha dedirten bi durum olur dedm.Hepiniz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz dedim.Çevremde sorunun bizzat kaynağı olan maganda tipleri ve bu tiplerin de erkek olduğunu görmemek için kör olmak gerek ancak tüm erkeklerin de böyle olmadığının farkındayım dedim.Siz de farkında olun artık kadınların fabrikasyon olmadığını ve birbirlerinden farklı olabileceklerini dedm!!!
rEnE' Alıntı::joker: :joker: :joker:
:joker:
::xs22::
Meliss' Alıntı:...benim ruhumda erkeklik mi var bilmiyorum ama ben senelerdir hep kızlarında askere gitmesi tarafında olmuşumdur...
en azından 1 aylık bir eğitim olsa ne güzel olur,silah tutmayı, ateşlemeyi, bir-ikide kendimizi savunma hareketi falan
![]()
öğrenirdik,,, ee tabi bide asker dönüşü anlatacak, yıllar boyu anlatmaya devam ediceğimiz, askerlik hatıralarımız olurdu :cherry: ....
Meliss' Alıntı:...benim ruhumda erkeklik mi var bilmiyorum ama ben senelerdir hep kızlarında askere gitmesi tarafında olmuşumdur...
en azından 1 aylık bir eğitim olsa ne güzel olur,silah tutmayı, ateşlemeyi, bir-ikide kendimizi savunma hareketi falan
![]()
öğrenirdik,,, ee tabi bide asker dönüşü anlatacak, yıllar boyu anlatmaya devam ediceğimiz, askerlik hatıralarımız olurdu :cherry: ....