kızlar da askere gitsinn!!! mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
askerlik anormal monoton ve sıkıcı bir ortam. kadın gibi dakka başı herşeyden sıkılan 3 dakikada bir yenilik yapmış olmak için yenilik yapan bir bünye orda delirir.ayrıca bunlar askere alınsa ,,,,,,,,,,hepsi yazıcı olur............. kamyonla gelen kömürü gene gariban erler taşır.iğrenç nöbetleri hep gariban erler tşır.kızları 1-3 nöbete mi kaldıracaklar ya.

musti81' Alıntı:
bi yastıkta kocayın ortada yaşamayın aşkı
35ed7.gif

ne aşkı bee aaa ne diyo yaaa :silent:

şu fanda olmassa sıcaktan bunalcam slient beaaa:p

Gitsinler bence....hatun giren yere tertip düzen terbiye geliyor.. Hatunlar çiçeklerimiz baş tacımız.. Hepimizin bir annesi var... kadınlar hakkında abuk subuk konusmayın leynnn :)))))

Ya bu arada Mustinin sloganı yeni gördüm koptummmmm
"hatirLar misin senLe kucukken camdan disari bakardik... sen yuzunu cama dayardin bense popomu dayardim... yoLdan gecenLer bizi ikiz zannederdi.." Çok yaşa valla

Ben çocukkken asker olcam asker olcam, niye bayanlar askere alınmıyo der dururmuşum. Sonra büyüdükçe anladım ki askerlik kişileri disipline ediyor, hizaya sokuyor bir nevi adam ediyor. Bayanların böyle bir disipline ihtiyaçları yok tabi. Zaten yapılarında var sorumluluk, disiplin ve bilimum iyi özellik. Böyle olunca da sadece üst düzey askeri kadroya alınıp erkekleri eğitmeleri doğal geliyor.:cherry: :mrgreen: :queen:

Erkekler bebeklikten itibaren hayatlarını bir gözden geçirseler aslında anlayacaklar herşeyi kadınlardan öğrendiklerini. belki bunu çekemiyorsunuzdur :p

(Dayak yer miyim acep bu laflardan sonra :wiinkk: )

shyama' Alıntı:
Ben çocukkken asker olcam asker olcam, niye bayanlar askere alınmıyo der dururmuşum. Sonra büyüdükçe anladım ki askerlik kişileri disipline ediyor, hizaya sokuyor bir nevi adam ediyor. Bayanların böyle bir disipline ihtiyaçları yok tabi. Zaten yapılarında var sorumluluk, disiplin ve bilimum iyi özellik. Böyle olunca da sadece üst düzey askeri kadroya alınıp erkekleri eğitmeleri doğal geliyor.:cherry: :mrgreen: :queen:

Erkekler bebeklikten itibaren hayatlarını bir gözden geçirseler aslında anlayacaklar herşeyi kadınlardan öğrendiklerini. belki bunu çekemiyorsunuzdur :p

(Dayak yer miyim acep bu laflardan sonra :wiinkk: )

yemezzzsiiiinnnn arkandaısssssss alnından öpülesi insan:p :)

Onlar da gitmesin biz de gitmeyelim.
Savaşmayalım sevişelim ( eski türkçe tadın da yani )
Çiçek çocukları olalım.
Yav kaç senedir tırmalıyom üni yi kısa dönem yapmak için.Bitmedi şu üni dert oldu içime.

Bir de aklıma takıldı..Hani erkekler askere gidince bekleyen kızlar oluyo ya...Acaba kızlar 15 ay askerlik yapsa erkekler bekler mi:silent: :silent:
Ahanda bir polemik daha gelecek şimdi:mrgreen:

skyline' Alıntı:
Bir de aklıma takıldı..Hani erkekler askere gidince bekleyen kızlar oluyo ya...Acaba kızlar 15 ay askerlik yapsa erkekler bekler mi:silent: :silent:
Ahanda bir polemik daha gelecek şimdi:mrgreen:

ama bak şimdi en can alıcı yerinden wurdun olmaz ki şimdi 15 gün millet birbirine gircek:p :p :p :p ilk cewabını weriim adamına göre deişir bekleyip beklememesi:wiinkk: çok mu politik oldu yaa:p

demonicdreams' Alıntı:
Gitmesin askere maskere kızlar. Bir orda huzurumuz var, bozmasınlar onu da :)

+1000000000000000000000000 :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

puhahahahaha
hacu işi bilirsen bekller
:mrgreen:
aguduk aguduk bebe :p

silentfairy' Alıntı:
ama bak şimdi en can alıcı yerinden wurdun olmaz ki şimdi 15 gün millet birbirine gircek:p :p :p :p ilk cewabını weriim adamına göre deişir bekleyip beklememesi:wiinkk: çok mu politik oldu yaa:p

Görüdüğüm kadarıyla kan gövdeyi götürecek...Birazdan raflar da gelirse gör o zaman burayı sen:p
Hakketen çok politik oldu ama birazda garip oldu..Adamına göre değişmemesi gerekir..Zaten birlikte oluyorsan biriyle demekki bişi hissediosun ve aynı zamanda o beklenilecek kişi olmalıki sen onunla birliktesin...
Çok mu karışık oldu:p

FutureShock' Alıntı:
Abi artık bekleyen kız mı var :silent: .

Ahanda bir bomba da benden.

Nesli tükenmekte olan birkaç tane hala var:mrgreen:
Askerliğin tek korktuğum yanı bu zaten,ardında bıraktıkların:pr:

Son düzenleme:
skyline' Alıntı:
Görüdüğüm kadarıyla kan gövdeyi götürecek...Birazdan raflar da gelirse gör o zaman burayı sen:p
Hakketen çok politik oldu ama birazda garip oldu..Adamına göre değişmemesi gerekir..Zaten birlikte oluyorsan biriyle demekki bişi hissediosun ve aynı zamanda o beklenilecek kişi olmalıki sen onunla birliktesin...
Çok mu karışık oldu:p

adamına göre derken ondan bahsetmiodum.Yani beklicek insn war beklemicek insan war bekleyip bekleyemiceini herkes için aynıdır diye söyleyemeyiz onu diom:)

silentfairy' Alıntı:
adamına göre derken ondan bahsetmiodum.Yani beklicek insn war beklemicek insan war bekleyip bekleyemiceini herkes için aynıdır diye söyleyemeyiz onu diom:)
Hah oldu şimdi:)
Aslında polemii uzatmadan Allah herkese beklenilebilecek sevgili nasip etsin inşallaaaaaahhhh demek lazım:cherry:

Beklemesin abi kimse istemiyom artık.
Bu saatten sonra bekleyen de nie bekledi acaba die şüphe ederim valla.
Açtırmayın ağzımı gece gece.Hepiniz gidin uleyn askere gidin dağılın dağılın :queen: :queen: :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar