Kızımın bikaç resmi. :)

Merhaba beyler, bugün temizlik sonrası bir resim çekeyim dedim, MT'ye bunu atmadan olmazdı. :)

Bi tutam mazot, bi tutam gres yağı, bi tutam vazelin, veee en önemlisi bi tutamda sevgi :p

Motorum Kymco CK 125, 2005 Model, 42.000 Km de :)

Resimler;

photo0007og.jpg

Not: Bu bugünün değil :p
photo0007s.jpg

photo0008vm.jpg

photo0011p.jpg

photo0012wi.jpg

photo0013b.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel motormuş reis güle güle kullanda gölge karatmış motoru biraz .:(

güzel motormuş reis güle güle kullanda gölge karatmış motoru biraz .:(

Aslında hocam gölgede de bilerek resim çektim, kapalı kırmızı rengini çok seviyorum. :)

Ha motor yeni değil, 8 aydır bende hiç resimlerini atmamıştım buralara atayım dedim :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun.:cat:Güzel motosiklet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah bahar temizliği başlamış.Yavaş yavaş motorlar garajlardan çıkıp parlatılmaya başlamış.Bu arada kymcoların maşallahı var.Taş gibi motor yapıyo adamlar.Hiç bi tarafı dökülmüyo.Daha nice 42 binleri görür o motor.Japonlardan bile sağlam.

Maşallah bahar temizliği başlamış.Yavaş yavaş motorlar garajlardan çıkıp parlatılmaya başlamış.Bu arada kymcoların maşallahı var.Taş gibi motor yapıyo adamlar.Hiç bi tarafı dökülmüyo.Daha nice 42 binleri görür o motor.Japonlardan bile sağlam.

Hocam marmariste kışı çok fazla hissetmiyoruz, yani kışın bile kullanabiliyoruz motorlarımızı. :)

Kymcolar konusunda haklısınız, gerçekten taş gibiymiş, ben biraz hırpaladım vaktinde acemiliğimi bu motorla attım, buna rağmen banamısın demedi :)

kh1

Kazasız belasız kullanmanı dilerim, Kymco hastasıyım bende.) ck 250 çıkarsa keşke..

allah analı babalı buyutsün diyesim vardı ki kızın ) güzelmiş :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar