Kızım oldu ..

Maşallah ALLAH cc. Analı Babalı büyütsün.Darısı başımıza :)

Ne kadar da güzel! Ufacık eller, parmaklar ayaklar, mis gibi kokular... Allah analı babalı büyütsün.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah analı babalı saglıklı hayırlı kısmetler versin

çok sık mesaj yazan biri değilim ama iş çocuk düğün oldumu akan sular durur..ALLAH analı babalı büyütsün.vatanına milletine dinine ailesine hayırlı evlat olur inşallah..kız çocuğu hayırlı evlattır bereketlidir bende üç kız var ALLAH cümlesiyle acılarını göstermesin..yaşım geçmemiş olsa bir çocuğum daha olacak olsa inanın RABBİM,den onuda kız isterdim..tekrardan kutlarım..hoşca kalın

allah analı babalı büyütsün dostum kız babası olmak güzeldir bizimde allah bağışlarsa 2 kızımız var babaya düşkün oluyorlar :cherry::rendeer:

allah şansını bahtını açık eylesin. çok güzel bir bebek. allah nazardan saklasın.

benimde kızım yolda. kurban bayramına dünyaya merhaba diyecek allahın izniyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolun arkadaşlar.Hepinizin içten dilekleri için çok teşekkür ediyorum.Allah herkese nasip etsin böyle bir mutluluğu.Gerçekten kız çocuğu bereketmiş.İlk kızım dünyaya gelmeden önce dükkanımın açılışını yapmıştım.Şimdi ikinci kızım dünyaya gelmeden önce işimi büyüttüm ve kiracı olduğum dükkanı satın aldım.Bazen eşimi kızdırıyorum.Her sene bi tane kız olsa bütün şehri satın alırım diyorum.Ancak bi de ona sormak lazım.9 ay karnında taşıyo.Para pul mal mülk önemli değil.Herşey onlar için.

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün bahtı ve sağlığı güzel olur inşallah.

Moderatör
Gözümden kaçırdığım önemli bir başlık :) ALLAH analı babalı büyütsün ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin.

sağlıklı başarılı annesiyle babasıyla mutlu bir yaşam dilerim allah bağışlasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar