Kızım için isim arıyorum

ERÇİL;Doğru inanılır güven veren kişi.. veya YAREN;Dost arkadaş DEVRİM toplumsal düzeni köklü,hızlı geniş kapsamlı değiştirme ... 3 tane kızım var ellerinden öper kız evlat öz evlattır unutma..allah çocuğunu sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin hayırlı olsun

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı,uzun ve huzurlu bir yaşam versin :rendeer:
Bende Ada ya Cansu isimleri önerisinde bulınayım :)

Allah size bağışlasın, analı-babalı büyütsün. Bahtı açık olsun, Maşallah!
Benimde Mehmet Alim gelecek dünyaya naship olursa 4 ay kaldı...
Bence, Mercan çok güzel bir isimmiş Deniz Mercan'da güzel olurdu, eğer benim kızım olsaydı (kız çocuğu hayal etmiştim) o zaman isminide
Ayşegül olacaktı...
Sağlıklı, huzurlu olsunda...
Çok derin anlamı olan isimleri pek tavsiye etmiyorlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ardıç.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genelde ağaç isimleri erkeklere oluyor...
Bayanlara daha nazif bitkileri koyuyorlar... Gül, menekşe Vb...

Benim kızımın adı da Yonca :)

Demekki kızımda benim gibi sürünün dışında olacak) benimki konuyu açan arkadaşımıza bir öneri idi size değil)
Yonca adıyla yaşasın mutlu olsun.

senem,müge,ece,gizem,merve,gülşah,damla ve elçin güzel isimleer
yani ayşegül fatmagül hüseyşn gül falan tavsiye etmem

Allah sağlıklı analı babalı büyümesini nasip etsin bende evlenirsem kızım olsun istiyorum ismini çok düşündüm ilk çocuğun isminin anne tarafindan konulması gerektiğini düşünüyorum...
Güneş, su çok güzel ve tatlı isimler... ismi ne olursa olsun tertemiz sağlıklı mutlu bi hayatı olsun bebişin...

Beyza....:-(........

Neden üzüntü ben onu anlamadım...

Demekki kızımda benim gibi sürünün dışında olacak) benimki konuyu açan arkadaşımıza bir öneri idi size değil)
Yonca adıyla yaşasın mutlu olsun.
önerileriniz bence ilği çekici neden olmasın ki teşekkür ediyorum ilginize ve alakanıza.

Yorum yapan diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum alakınız dan ötürü arayışlarımız sürmekte. şimdi de şöyle bir durum ortaya çıktı bu kadar isim gördükçe karar vermekte zorlanıyor insan :) neden derseniz eski den elimiz de toplasanız bi elin parmaklarını geçmeyecek isimler vardı ama şimdi bir sürü isim var bakıp aa bak şu da güzelmiş tmm bu olsun diyoruz. sonra bi isim daha geliyor bak bu da güzelmiş şu olsun diyoruz yani tam bir paradox valla en iyisi işi başımdan savmak gibi duruyor. :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Şansımı "YAĞMUR"dan yana kullanıyorum :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İsim tavsiye etmeyeyim ama bir iki ayrıntıyı hatırlatayım.

İçinde ğşüöç harflerinin içermediği bir isim seçmeniz ilerki zamanlarda iş hayatında özellikle uluslararası çalışmalarda yazışmalarda ve mail leşmelerde problem çıkmamasını sağlar.

Koyduğunuz ismin sadece bir bebeğe değil, ilerleyen tarihlerde kocaman bir adam yada kadına ait olacağını unutmayın :)

Koyacağınız ismin çocuklar arasında herhangi bir dalga geçirlilik konusu olup olmadağını (çocuklar acımasızdır) veyahut ilerde olma ihtimali olup olmayacağını düşünün, araştırın.

İki isim koymanız ilerde kendisi isminden hoşnutsuzluk duyarsa diğerini kullanabilme kolaylığı sağlayacağı gibi iki isim her zaman daha etkilidir.

(Çocuğa güzel isim vermek, dinini öğretmek ve vakti gelince evlendirmek, evladın babası üzerindeki haklarındandır.) [Hadis-i Şerif]

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Olcay'in harf tavsiyesini ben de yazacaktim ama ulen allahin fransizi yazdi gene diyecekler diye vazgectim.:)
Gelecegin ne getirecegi belli olmuyor.

haklısınız o konu da ben de düşündüm özellikle kolay telafuzu olan ileri de başını ağrıtmayacak bi isim arayışı içerisindeyim. ilginize teşekkür ederim...

Zeynep ben çok seviyorum bu ismi kızlarada yakıştığını düşünüyorum. Sağlıklı hayırlı olur inşallah.

kızımın ismi elif eylül çokta güzel uydu kanmca..gerçi çoğu zaman 2kızım var sanıyorlar..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar