Kız Olmak Güzelmiş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erkek milleti değilmisiniz..:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut::salut::salut:

Benim zaten her üye oldugum sitede bi kız bi erkek fake üyeliğim mutlaka vardır :p Ama şunada değinmeliyiz çok güzel belli olmayan bi fake erkek üyelikj açtıgınızda da kızları aynen düşürebiliyorsunuz. Bir arkadaşlık sitesinde yönetimdeydim bundan seneler önce. Yönetici kimliğimle yapamadıgım için bir kız bir erkek üyelik açtım fake. Aman Allah'ım o forumlarda çok beyefendi hiç bi kız umrunda değilmiş gibi davranan erkeklerin özeldeki mesajlarını görmeliydiniz. Ya da forumda hiç bi erkek umrunda değilmiş çok efendiymiş şeklinde geçinen kızların mesajlarını :) İşin kısa ve öz açıklaması insanlar nette hiç tanmadıkları kişilere karşı daha sallamacı ve daha açık konuşabiliyorlar :)

Len Musti doğruyu sölee Erkeğim diyorsun ama ruhunun derinliklerinde ne bileyim bir şeyler seziyorum.:mrgreen:

Benim zaten her üye oldugum sitede bi kız bi erkek fake üyeliğim mutlaka vardır :p Ama şunada değinmeliyiz çok güzel belli olmayan bi fake erkek üyelikj açtıgınızda da kızları aynen düşürebiliyorsunuz. Bir arkadaşlık sitesinde yönetimdeydim bundan seneler önce. Yönetici kimliğimle yapamadıgım için bir kız bir erkek üyelik açtım fake. Aman Allah'ım o forumlarda çok beyefendi hiç bi kız umrunda değilmiş gibi davranan erkeklerin özeldeki mesajlarını görmeliydiniz. Ya da forumda hiç bi erkek umrunda değilmiş çok efendiymiş şeklinde geçinen kızların mesajlarını :) İşin kısa ve öz açıklaması insanlar nette hiç tanmadıkları kişilere karşı daha sallamacı ve daha açık konuşabiliyorlar :)

oboowww, senden korkulur o zaman, :queen:

musti benim işler kesat, takılanlar kaçtı 3 tane abim var dedim:queen:...bizimkiler topukkk:queen:

insan bi inkar eder yok ben değildim der bir de açık açık evet o kek bendim diyorsun :p:p

şaka bi yana galiba bi mt de fake üyeliğim yoktur :queen:

baştan sana, senden korkulur demiştim :wiinkk:

mt de zaten kimse kolay kolay fake üyelik açamaz açsa bile 1-2 saat sonra banlanır :mrgreen: bildiğim coğu forumdada öyle, admin dışında kimse bunu yapamaz, ama sen yaparsın:p

hahah bana yasak yok istediğim kadar fake üyelik acarım ben her forumda acarım hemde :p hem fake acmasam kızkardesimin aplamın kuzenimin adına bi üyelik açarım öyle girerim :p onların şifresi ile bakınıyordum olur :p

hahah bana yasak yok istediğim kadar fake üyelik acarım ben her forumda acarım hemde :p hem fake acmasam kızkardesimin aplamın kuzenimin adına bi üyelik açarım öyle girerim :p onların şifresi ile bakınıyordum olur :p

burda seni kaybetmek istemiyoruz:mrgreen: fake açma, hele hele beni hiç işletme :cherry:
facede istedign kadar aç orası daha güzel orası , sana tavsiyem:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar