Bize gerçekleri söyleyiiiiiin:queen:
Kız mısın erkek mi bilmiyom ama yazılanlar için alınma iki tarafıda yeriyoruz..![]()
Len Musti doğruyu sölee Erkeğim diyorsun ama ruhunun derinliklerinde ne bileyim bir şeyler seziyorum.:mrgreen:
Benim zaten her üye oldugum sitede bi kız bi erkek fake üyeliğim mutlaka vardırAma şunada değinmeliyiz çok güzel belli olmayan bi fake erkek üyelikj açtıgınızda da kızları aynen düşürebiliyorsunuz. Bir arkadaşlık sitesinde yönetimdeydim bundan seneler önce. Yönetici kimliğimle yapamadıgım için bir kız bir erkek üyelik açtım fake. Aman Allah'ım o forumlarda çok beyefendi hiç bi kız umrunda değilmiş gibi davranan erkeklerin özeldeki mesajlarını görmeliydiniz. Ya da forumda hiç bi erkek umrunda değilmiş çok efendiymiş şeklinde geçinen kızların mesajlarını
İşin kısa ve öz açıklaması insanlar nette hiç tanmadıkları kişilere karşı daha sallamacı ve daha açık konuşabiliyorlar
![]()
oboowww, senden korkulur o zaman, :queen:
musti benim işler kesat, takılanlar kaçtı 3 tane abim var dedim:queen:...bizimkiler topukkk:queen:
senmiydin ooogeçen pm leştigin ben olmayayım sakın hani benim fake lerden birisi :queen::queen::mrgreen:![]()
senmiydin ooobana komplo kurdun
![]()
insan bi inkar eder yok ben değildim der bir de açık açık evet o kek bendim diyorsun
şaka bi yana galiba bi mt de fake üyeliğim yoktur :queen:
hahah bana yasak yok istediğim kadar fake üyelik acarım ben her forumda acarım hemdehem fake acmasam kızkardesimin aplamın kuzenimin adına bi üyelik açarım öyle girerim
onların şifresi ile bakınıyordum olur
![]()