KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel bi buluşma oldu ama erken ayrılmak zorunda kaldık malesef. benim için tanışma buluşması gibi bişey oldu, bi dahaki buluşmalarda daha uzun vakitler geçirmek dileğiyle :rendeer:

güzel bi buluşma oldu ama erken ayrılmak zorunda kaldık malesef. benim için tanışma buluşması gibi bişey oldu, bi dahaki buluşmalarda daha uzun vakitler geçirmek dileğiyle :rendeer:

Tanıştığımıza memnun oldum :rendeer:İnşallah uzun vakitler olur daha:cat:

aaa sen nickini tarif etmeye çalışodun anlamamıştım o zaman :queen::queen:

bundan sonraki buluşmlaarda görüşmek dilegiyle

seni tanıdıgıma sevindim... bundan sonra aksatmak yok buluşmaları ona göre :bounce: :p

Sen afyonu çektin kurtuluşun yok . Hoşgeldin aramıza:)

Tanıştığımıza memnun oldum :rendeer:İnşallah uzun vakitler olur daha:cat:

ben de korkut abi, inşallah :rendeer:

aaa sen nickini tarif etmeye çalışodun anlamamıştım o zaman :queen::queen:

bundan sonraki buluşmlaarda görüşmek dilegiyle

ehe evet, görüşmek üzere :)

tanıştığımıza memnun oldum

ben de :)

seni tanıdıgıma sevindim... bundan sonra aksatmak yok buluşmaları ona göre :bounce: :p

ben de tanıştığımıza sevindim, umarım aksatmam :p

Sen afyonu çektin kurtuluşun yok . Hoşgeldin aramıza:)

ehe biraz öyle oldu, hoşbuldum :cherry:

kardeş bende ilk başlarda senin gibiydim ama benide bozdu bunlar ben yakalandım sen kaç kurtar kendini...
bu cadı ve oluşumu fena bunlara bulaştınmı kurtuluşun yok ben seni baştan uyarıyım...

kardeş bende ilk başlarda senin gibiydim ama benide bozdu bunlar ben yakalandım sen kaç kurtar kendini...
bu cadı ve oluşumu fena bunlara bulaştınmı kurtuluşun yok ben seni baştan uyarıyım...

ehe :cherry: uyarın için sağol abi :cherry:

Cem sen dün caddebostan tayfasını davet eden değilmiydin?:p
Milleti davet et kendin yok ol , aslında sana bir ceza vermek lazım ilk toplantıda.:pr:

yok abi cadı benim şifremi ele geçirmiş heryere benim adıma yazmış...
ben 1 haftadır istanbul dışındayım....
yarın gelicem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

Bende iki tekerimi alıp gelim dedim ama bisikletle o yol çekilmezdi :pale:

tek beygir çift silindir tep piston gidilmez olum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------

ehe :cherry: uyarın için sağol abi :cherry:

sen güül gül zamanla anlarsın beni...
akşam eve gidiyorum saat 1 de arıyo selepsizler...

yarın gelicem...

Cadı Abla mdan korkun abi.Fazla da sinirlendirmeyin kurubağa çevirir mazallah:queen::queen:

tek beygir çift silindir tep piston gidilmez olum...---Öyle düşündüm çıkmadım yola abi:queen::queen:

yarın gelicem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------

sen güül gül zamanla anlarsın beni...
akşam eve gidiyorum saat 1 de arıyo selepsizler...

aşkolsun cem ya iyki iki mesaj yazdık senin adına sanki sen hiç yazmıyosun benim nikimle :p

buarada şu ikizinle tanıştır milleti hala inanmakla inanmamak arasında kalanlar var :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar