sen gelme buluşmalara sonra bize sitem et
bu fotoda senin de olman fena olmazdı şansına küs artık başka sefere :queen:
Vay apaçi Kadirim :rendeer:
güzel bi buluşma oldu ama erken ayrılmak zorunda kaldık malesef. benim için tanışma buluşması gibi bişey oldu, bi dahaki buluşmalarda daha uzun vakitler geçirmek dileğiyle :rendeer:
güzel bi buluşma oldu ama erken ayrılmak zorunda kaldık malesef. benim için tanışma buluşması gibi bişey oldu, bi dahaki buluşmalarda daha uzun vakitler geçirmek dileğiyle :rendeer:
Niye olması lazımmış.:cyclopsan
Tanıştığımıza memnun oldum :rendeer:İnşallah uzun vakitler olur daha:cat:
aaa sen nickini tarif etmeye çalışodun anlamamıştım o zaman :queen::queen:
bundan sonraki buluşmlaarda görüşmek dilegiyle
tanıştığımıza memnun oldum
seni tanıdıgıma sevindim... bundan sonra aksatmak yok buluşmaları ona göre :bounce:![]()
Sen afyonu çektin kurtuluşun yok . Hoşgeldin aramıza![]()
çağırmadınız ki olum...
Cem sen dün caddebostan tayfasını davet eden değilmiydin?çağırmadınız ki olum...
kardeş bende ilk başlarda senin gibiydim ama benide bozdu bunlar ben yakalandım sen kaç kurtar kendini...
bu cadı ve oluşumu fena bunlara bulaştınmı kurtuluşun yok ben seni baştan uyarıyım...
Cem sen dün caddebostan tayfasını davet eden değilmiydin?
Milleti davet et kendin yok ol , aslında sana bir ceza vermek lazım ilk toplantıda.r:
Bende iki tekerimi alıp gelim dedim ama bisikletle o yol çekilmezdiale:
ehe :cherry: uyarın için sağol abi :cherry:
kardeş bende ilk başlarda senin gibiydim ama benide bozdu bunlar ben yakalandım sen kaç kurtar kendini...
bu cadı ve oluşumu fena bunlara bulaştınmı kurtuluşun yok ben seni baştan uyarıyım...
Özellikle kim bozdu seni Cem:cyclopsan:queen:
yok abi cadı benim şifremi ele geçirmiş heryere benim adıma yazmış...
ben 1 haftadır istanbul dışındayım....
yarın gelicem...
tek beygir çift silindir tep piston gidilmez olum...
yok abi cadı benim şifremi ele geçirmiş heryere benim adıma yazmış...
ben 1 haftadır istanbul dışındayım....
yarın gelicem...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------
tek beygir çift silindir tep piston gidilmez olum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------
sen güül gül zamanla anlarsın beni...
akşam eve gidiyorum saat 1 de arıyo selepsizler...