Onu bunu bilmem ister alıntı olsun ister paylaşım olarak çok güzel ve benim gibi amatörler için çok faydalı. rsimlerin alıntı olup olmadığını anlamak çok kolay eğer kardeşimiz bu motor benim diyorsa tek bir şey sorarım ona olur biter... DEMİŞİM
Ama sen ucuz avukatlık yapıp boklu falan konuşuyosun çok ayıp sen bilmişyosun ama ben biliyorum motor motoplus yarışmasınada katıldı ilk 6 nın içindeydi fakat motorun fura getirilmesi istendiğinde yurt dışında olduğu için fuara getirilemedi ve o yüzdende dereceye giremedi bilmem anlatabildimmi? biz kimsenin emeğini hor görmeyiz heleki böyle bir güzelliğin orataya çıkarıldığı emeği aslaa
bak yanlız kurt burda ucuz konuşan kim tartışmasına girmeyelim ve kendi topik inden alıntılarda eklemek istemiyorum buraya ki ne dediğimi anlamışsındır heralde;
bana sen bilmiyosun falan diyede konuşma o motorun inşaasında bizzat los angeles deydim ve çook yardımım var
angel spear ın neler yapıp neler yapamayacağını senden çok daha iyi biliyorum
örnek : (senin topik deki gibi hatırlarsın) torna,tig kaynağı,mig kaynağı ki Türkiye'de gaz altı kaynağı derler sen ona kazan altı kaynağı demişsin,mekanik,tasarım,bunların hepsini angel yapabiliyor,dediğin gibi her işin bir ustası olur mantığı diye bir şey yoktur,mevzu neyi ne kadar istediğin ile alakalıdır öğrenmek istersen öğrenirsin ve başarılı olursun.
Yazdığım yazıdan sadece boklu kısmı alıntı yaparak bana cevap vermişin fakat ne anlamda yazdığımı falan anlayamadın galiba tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
Bana ayıp demeden önce lütfen kendi topiğinde yazdıklarına dikkat et ayrıca ucuz avukatım evet Angel canım ciğerim arkadaşımdır herkez arkadaşı için ucuz avukat olmalı
anlayana
sağlıcakla kal