Kitap Yardım Kampanyası

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Maili atan öğretmenin telefonu :
0530 458 00 99
Nurullah ŞİN

Arkadaşlar 10 larca kitap kampanyasına hem katılımcı hemde organizatörlük yapmış birisi olarak;
Bu tür kampanyalarda gelen kitaplar tek merkezden tek seferde ve tasnifli bir şekilde gönderildiğinde alıcının daha çok işine yarayacaktır..

Çünkü;
Herkesin ayrı ayrı kitaplar göndermesi, hem ne tür kitapların gönderildiğinin hem de ne kadar sayıda kitap gönderildiğinin takibini imkansızlaştırır..
Böyle kampanyalarda kitapların kontrollü bir şekilde ulaştırılması önemli..
Düşünün ki bir ansiklopedi serisinden örneğin Ana Britanicca ya da Meydan Larouusse ansiklopedilerinden 3 er 4 er set gönderilmiş ya da klasik bir çocuk öykü romanından 10 tane yollanmış..Ha derseniz ki herkes okur ne güzel..Bunun yerine ihtiyacı olan başka bir okula yönlendirme yapılabilir..

Bir başka neden de bu faaliyete katılımın muhtemelen en çok olacağı kentin istanbul olması ve benim okulumun burada bulunması..
Bu durum katılımcı arkadaşlar için maaliyet külfetini oldukça düşürür..
Hatta okula elden bile teslim edilebilir..

Eğer kitaplar bizim okula yönlendirilirse ben bunu okulumda da duyurur ve bu işi Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde yaygınlaştırabilirim..

Bu arada kargo firmaları ülkesel çapta ve kurumsal bir organizasyon olmadığı sürece bu tür bir indirim yapmıyorlar..

Öte yandan eğer olayı bireysel katılım şeklinde düşünürsek herkes kendisi ne gönderecekse gönderebilir tabii..Ben topluca MT olarak veya MT İstanbul olarak düşünüyorum..

Önceki mesajları takip edemeyenler için özet geçmek gerekirse;

Toplayacağımız kitapları öğretmeni olduğum özel okula, yani bana yönlendirirseniz, hem İstanbul'dan Hakkari ye olan kargo parasını üstleneceğim hem de kitapların tasnifini üstleneceğim..

Bu arada e-maili atan öğretmen web sitesinde görünmüyor..Eğer okeylersek müdürle temasa geçeceğim..

:rendeer::rendeer::rendeer:güncell

Moderatör (forrap)
Bir cafemiz var,önünden gelen geçen oldukça fazla.Okul yolu üzerinde zaten.Camına bu konu hakkında kitap toplama amaçlı duyuru astım.Soranlar oldu,umuyorum ki iyi sonuçlar alacağım.
Diğer mekan işleten arkadaşlarda camına bu tür duyurular asabilirler bence.
Her evden işe yarayacak bu tarz kitaplar çıkabilir..

Bir cafemiz var,önünden gelen geçen oldukça fazla.Okul yolu üzerinde zaten.Camına bu konu hakkında kitap toplama amaçlı duyuru astım.Soranlar oldu,umuyorum ki iyi sonuçlar alacağım.
Diğer mekan işleten arkadaşlarda camına bu tür duyurular asabilirler bence.
Her evden işe yarayacak bu tarz kitaplar çıkabilir..
ilginize teşekürler. insana yapılan hizmetleri insanlık hep hatırlayacak ve hatırlatacak...

İstanbul'daki organizasyon için MT modlarından haber bekliyorum halen..

Bende şöyle bir fikir atayım ortaya 24 ekim pazar günü herkez elindeki kitapları osbourne'nin okuluna getirsin.Arkadaşımız adresini versin bir yerde toplanıp topluca götürelim.Saat tarih değşebilir.belirli bir tarih ve yer olmadan parça parça zor olur çünkü.

Son düzenleme:
hadi dostlar şimdi kitap toplamaya hız verme zamanı. zaten motordan tecrübeliyiz hıza. yani yabancısı değiliz hızın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------

Her veriğimiz bizim olur. Bizim bize ihtiyacımız olduğu bir demde, biz bizimle olmayacağız da ne zaman biz bizimle olacağız? Hadi sevgili dostlar, biz sizi beklemekteyiz...

Bende şöyle bir fikir atayım ortaya 24 ekim pazar günü herkez elindeki kitapları osbourne'nin okuluna getirsin.Arkadaşımız adresini versin bir yerde toplanıp topluca götürelim.Saat tarih değşebilir.belirli bir tarih ve yer olmadan parça parça zor olur çünkü.

Kesinlikle olur..
Ayrıntıları halledelim..

tamamdır o zaman ben buluşma topici açıyorum.Umarım katılım çok olur geleceğimiz olan ihtiyaç sahipleri için bizimde çorbada tuzumuz bulunur.

tamamdır o zaman ben buluşma topici açıyorum.Umarım katılım çok olur geleceğimiz olan ihtiyaç sahipleri için bizimde çorbada tuzumuz bulunur.

Sana yolladığım Ö.M. yi aldığını varsayıyorum?

Buluşma yeri vb. bilgileri veremedim henüz?!?

bu arada anasayfya banner koyarsak epey dikkat çekici olur diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

Elinize ve yüreğinize sağlık. Çok hoş bir paylaşım oldu. O güzel yüreğinizin adım sesleri okul koridoruna kadar gelmektedir. Şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar