Kışlık su geçirmez bot tavsiyesi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vallahi ben kapitalist düzende paramı bana en faydalı kullanabilmeye bakıyorum, sonuç olarak başka firmadan aldığımız malın parası da eninde sonunda o orduları besleyen hükümetlerin, o ordulara silah sağlayan silah tüccarlarının, uyuşturucu baronlarının vs. vs. bir şekilde sistemin açığını sömüren kapitalist domuzların cebine giriyor. Sistemden bütünüyle çıkıp soyutlanmadıktan sonra akışa uymak en doğrusu :D
Malesef bu konuda haklısın ama en azından bu kadar açık açık ordulara üretim yapan yerlerden almamayı tercih ediyorum başka alternatifim varsa. Böyle ufak tefek takıntılarım tamamen bireysel.

6500TL'ye GoreTex bot varsa rakip bakabiliriz. :)

Militarist düzene üretim yapan firmadan bir şey almamak da kişinn görüşü elbette, saygı duyarım, ben bıraktım artık iplemeyi.
Bacağa batan yer de yine kişinin ne kadar önem vereceğine bakıyor. Doğru turunda canımı çok yaktı ama motosikletle uzun yolda can acır ağrı olur zaten :p katlanılmayacak bir şey değildi, hala tamire de götürmedim zaten genelde uzun çorap giyiyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
6500TL'ye GoreTex bot varsa rakip bakabiliriz. :)

Militarist düzene üretim yapan firmadan bir şey almamak da kişinn görüşü elbette, saygı duyarım, ben bıraktım artık iplemeyi.
Bacağa batan yer de yine kişinin ne kadar önem vereceğine bakıyor. Doğru turunda canımı çok yaktı ama motosikletle uzun yolda can acır ağrı olur zaten :p katlanılmayacak bir şey değildi, hala tamire de götürmedim zaten genelde uzun çorap giyiyorum.
Bendeki sıkıntı daha çok fizyonomik sanırım, bende solda ağrıtan kısım bileğin hemen üst kısmında yukardan bakarken saat 1,5 yönünde. Orası çok az dar geldiği için kıvırıp botun içine soktuğum pantalonun dikiş yeri denk gelip sıkıyor aslında. Pantalonun paçasını diğer yöne çevirirsem acıtmıyor.

Üründen çok memnunum, bugün olsa gene bunu alırım.

Bendeki sıkıntı daha çok fizyonomik sanırım, bende solda ağrıtan kısım bileğin hemen üst kısmında yukardan bakarken saat 1,5 yönünde. Orası çok az dar geldiği için kıvırıp botun içine soktuğum pantalonun dikiş yeri denk gelip sıkıyor aslında. Pantalonun paçasını diğer yöne çevirirsem acıtmıyor.

Üründen çok memnunum, bugün olsa gene bunu alırım.
Ow böyle şeyler daha kötü, çözmen iyi olmuş. Ayağın yapısına uymazsa bir ayakkabı/bot gerçekten o kötü olabiliyor, bazen çözülmüyor da.

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Arkadaşlar tavsiyeleri sordum ama yds taksit yapmadığı için nakit almak istemedim sonuç olarak forma jasper hdry aldım. Henüz kargoda, kullandıktan sonra yorum yaparım. Teşekkür ediyorum

Kadıköydeki Motomax mağazasında Forma Adventure bot ayağıma denemiştim, çok rahat, yaz kış kullanılabilecek, ne sıcak ne soğuk ne yağmur dinlemeyecek sağlam bir bot, şu anki botlarım eskiyince almayı düşünüyorum, baharda alırım büyük ihtimalle.
Fiyatı yüksek gibi görünüyor ama benzeri bir botu 2017 yılında benzer fiyatlara almıştım artık eskise de sıkıldım moduna girdim, yani toplamda daha ucuz markalara göre ucuza bile geliyor.
Abi benim çevremdekiler de Forma Adventure'dan çok şikayetçiler, herkes elden çıkartmaya çalışıyor. Bir ara ben de takmıştım bu bota ama yorumlar çok fena maalesef.

Ben bot almaya gittiğimde numarası kalmamıştı, ben de onun yerine Alpinestars Belize almıştım. Şu an 2. kışı geçiriyoruz kendisiyle, henüz 1 gram su almadı ve muhteşem sıcak tutuyor. Çok beğenerek kullanıyorum, fiyat biraz tuzlu ama kesinlikle tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi benim çevremdekiler de Forma Adventure'dan çok şikayetçiler, herkes elden çıkartmaya çalışıyor. Bir ara ben de takmıştım bu bota ama yorumlar çok fena maalesef.

Ben bot almaya gittiğimde numarası kalmamıştı, ben de onun yerine Alpinestars Belize almıştım. Şu an 2. kışı geçiriyoruz kendisiyle, henüz 1 gram su almadı ve muhteşem sıcak tutuyor. Çok beğenerek kullanıyorum, fiyat biraz tuzlu ama kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de ilk defa bot almay agittiğimde Forma Adventure bakmıştım, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi gelmişti ama mağazada ayağıma tam uyan numarası yoktu, ayağıma denediğim hafif küçük gelmişti, bir numara büyüğü de o sırada yoktu, Difi Ventura diye bir marka benzer tipte bot almıştım, 2017'den beri giyiyorum, kışın su almadı sıcak tuttu, yasın terletmedi rahatsız etmedi, ne çok köfte turları yaptım o botlarla gezdiğimde 10 kilo aldım neredeyse ama 7 yılı geçti artık yeni bot almanın vakti geldi derken eski takıntım forma adventure hala aklımda. iyi ki konusu açıldı.
Forma'nın tipi de çok hoşum agitmişti, hatta 2 ay önce İstanbul'a gittiğimde eldiven almak için motomax mağazasına girdiğimde ayağıma giyip denemiştim, yine hoşum agitmişti ama eldiven alma niyetiyle gittiğim için kendime hakim olup eldivem alıp çıktım, eldiven için ayırdığım bütçenin iki katına çıktığım için bot almamıştım.
Şimdi burada yazılanları görünce iyi ki almamışım diyorum. artık başka marka araştıracağım. Sizdeki botun tam modeli nedir? internetten bir araştırayım. Kış bitince arabayla Selanik'e gidip hem tax-return avantajı hem avrupa fiyatları avantajı ile komple yeni ekipman dizip bagajı doldurup gelme niyetim var şimdiden marka-model araştırmasına giriştim.

Ben de ilk defa bot almay agittiğimde Forma Adventure bakmıştım, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi gelmişti ama mağazada ayağıma tam uyan numarası yoktu, ayağıma denediğim hafif küçük gelmişti, bir numara büyüğü de o sırada yoktu, Difi Ventura diye bir marka benzer tipte bot almıştım, 2017'den beri giyiyorum, kışın su almadı sıcak tuttu, yasın terletmedi rahatsız etmedi, ne çok köfte turları yaptım o botlarla gezdiğimde 10 kilo aldım neredeyse ama 7 yılı geçti artık yeni bot almanın vakti geldi derken eski takıntım forma adventure hala aklımda. iyi ki konusu açıldı.
Forma'nın tipi de çok hoşum agitmişti, hatta 2 ay önce İstanbul'a gittiğimde eldiven almak için motomax mağazasına girdiğimde ayağıma giyip denemiştim, yine hoşum agitmişti ama eldiven alma niyetiyle gittiğim için kendime hakim olup eldivem alıp çıktım, eldiven için ayırdığım bütçenin iki katına çıktığım için bot almamıştım.
Şimdi burada yazılanları görünce iyi ki almamışım diyorum. artık başka marka araştıracağım. Sizdeki botun tam modeli nedir? internetten bir araştırayım. Kış bitince arabayla Selanik'e gidip hem tax-return avantajı hem avrupa fiyatları avantajı ile komple yeni ekipman dizip bagajı doldurup gelme niyetim var şimdiden marka-model araştırmasına giriştim.
Ben de giydiğimde süper hissettirmişti ama bizim grupta kullanıp su geçirmesinden şikayetçi olan bir sürü insanla tanışınca iyi ki almamışım dedittirdi. Benim kullandığım botun linki: Motomax Alpinestars Belize Drystar

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Forma jasper hdry bugün ulaştı bana ama maalesef botun konç ölçüsü uymadı bana. Aslında öyle çok kalın kalflarım da yok ama neden öyle oldu bilmiyorum. Pantolon üstünde kalsın diye düşündüm ama bırak pantolonu, çıplak tenime bile fermuar zor kapanıyor, cırtlı yeri açık kalıyor. Kışlık bot, illaki içlikle giyeceğim o halde kapanması neredeyse imkansız. Eşim 36 numara ayakkabı giyiyor, bu 42 numara botun konçu ancak ona oldu 😄 Maalesef tekrar başka bot bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forma'dan sonra yds ye şans vermek istedim ama yerli üretici şaşırtmadı arkadaşlar. Az yukarıda demiştim, ürünleri defolu diye ya, kendi kendimi doğrulamış oldum. Gelen ürün defolu, kalitesi bu parayı etmeyecek seviyede. Maalesef bu da iade. Görselleri ekliyorum
https://hizliresim.com/agalfgl
https://hizliresim.com/jf1vak7
https://hizliresim.com/rarlw4h
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir ekleme daha, yine yukarıda bir arkadaş söylemişti topuğu yüksek diye, gerçekten topuğu yüksek, motosiklette zor olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar