Kışlık Mont Seçim

Motosikleti
Voge SR1
Herkese iyi akşamlar. Motorumu Temmuz ayında aladım ve yaz ayından oturu fazla fazla fileli bir mont almıştım. Ancak artık havalar soğumaya başladı ve sabahları ve geceleri üşütüyor. Dun gece titreye titreye eve gitmiştim. Bir video üzerinden bir dükkan ile konuştum.

Revit Duke
Bering Calgary 3
Bearing Serbia

Bütçeme uygun bu montları söyledi. Revit duke 14.650 tl ve 9 taksit şeklinde alabiliyorum

Bering lerde yine ayni sekilde onlarda 13.000 TL bandında.

Bütün gun motor başında olan biri degilim genelde sabah ve aksam ise gidip gelmek icin ve gezmek icin olacak. Kışlık olacağı ve scooter kullandığım icin uzun olmasını istiyorum. Sizce bu fiyat bandında bunlar mantıklı modeller midir acaba? Bu üç modelden hangisini tercih edersiniz? Yada yine takstili sekilde alabileceğim hangi montları önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkürler.

Not: Taksitli sekilde almak zorundayım ve sifir almak istiyorum. Teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenize uygun kışlık mont bulamazsanız da yazlık mont içine giyilebilecek uzun kollu neopren yelek içlik almanızı tavsiye ederim ya da en kötü yazlık mont üzerine yağmurluk giymeniz üşümenizi engelleyecektir.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Bu montları alırken yanına ekstradan sırt koruması da alman gerekecek ve mevcut korumaları seviye 1 olarak geliyor bunlarla uğraşmak yerine seviye 2 koruma ile gelen shima solid 2.0 yi öneririm

Segura presto bakabilirsiniz. Hem sivil görünümlü, hem de soğuktan çok güzel koruyan bi mont. 11-12bin civarı fiyatı olması lazım, bayiler taksit yapabilir çok bilinen bi model olmadığı için.

Revit duke gayet güzel görünüyor. Bende revit yazlık mont kullanıyorum ve kalitesine hayran kaldım. En iyisi yakınında var ise mağazadan denemen. Aklında olmayan ama sana tam uyan bir modele de denk gelebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenize uygun kışlık mont bulamazsanız da yazlık mont içine giyilebilecek uzun kollu neopren yelek içlik almanızı tavsiye ederim ya da en kötü yazlık mont üzerine yağmurluk giymeniz üşümenizi engelleyecektir.
Onu ben zamanında yapmıştım ama kışlık mont alınca kendime nasıl eziyet ettiğimi anladım. Günü kurtarmak haricinde pek etkili bir yöntem değil.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Venom ürünlerine bakabilirsiniz. Sağlam ve fiyatı nispeten uygundur. Venom Tourex, Venom Kopenhagen , VenomTouring Pro gibi modelleri kışlık. Benim ilk montum venom dynamic modeliydi halen yazlık olarak kullanıyorum ve diğer mevsimlerde ise Traveller touring adlı modelini kullanıyorum gayet memnunum. Tüm korumalarını geçen sene vecton impactec level2 olarak yeniledim.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
cok uzun sure 100 dolara aldigim montun uzerine ici astarli bir yagmurlugumu giydim. montumun icine de bir polarim vardi. 4riders in bir montunu aldi bi arkadas, memnun gayet. Istanbulda iseniz asiri soguklar olmuyor. Kac ay giyeceginize gore yatirim yapmanizi tavsiye ederim. Daha cok yazlik mont ve yagmurluk giyiyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar