- Motosikleti
- Voge SR1
- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar. Motorumu Temmuz ayında aladım ve yaz ayından oturu fazla fazla fileli bir mont almıştım. Ancak artık havalar soğumaya başladı ve sabahları ve geceleri üşütüyor. Dun gece titreye titreye eve gitmiştim. Bir video üzerinden bir dükkan ile konuştum.
Revit Duke
Bering Calgary 3
Bearing Serbia
Bütçeme uygun bu montları söyledi. Revit duke 14.650 tl ve 9 taksit şeklinde alabiliyorum
Bering lerde yine ayni sekilde onlarda 13.000 TL bandında.
Bütün gun motor başında olan biri degilim genelde sabah ve aksam ise gidip gelmek icin ve gezmek icin olacak. Kışlık olacağı ve scooter kullandığım icin uzun olmasını istiyorum. Sizce bu fiyat bandında bunlar mantıklı modeller midir acaba? Bu üç modelden hangisini tercih edersiniz? Yada yine takstili sekilde alabileceğim hangi montları önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkürler.
Not: Taksitli sekilde almak zorundayım ve sifir almak istiyorum. Teşekkürler.
Revit Duke
Bering Calgary 3
Bearing Serbia
Bütçeme uygun bu montları söyledi. Revit duke 14.650 tl ve 9 taksit şeklinde alabiliyorum
Bering lerde yine ayni sekilde onlarda 13.000 TL bandında.
Bütün gun motor başında olan biri degilim genelde sabah ve aksam ise gidip gelmek icin ve gezmek icin olacak. Kışlık olacağı ve scooter kullandığım icin uzun olmasını istiyorum. Sizce bu fiyat bandında bunlar mantıklı modeller midir acaba? Bu üç modelden hangisini tercih edersiniz? Yada yine takstili sekilde alabileceğim hangi montları önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkürler.
Not: Taksitli sekilde almak zorundayım ve sifir almak istiyorum. Teşekkürler.