İki tekerde kışlık lastik kullanmadım ama 4 tekerde 15 derece havanın üstünde lastiklerin kaydığını ve aracımın savrulduğuna şahit oldum. Yapmayın, etmeyin 2tekerde ben bu hareketi riskli görüyorum. Abssi olanlarda güvenmesin. Bir viraja yatışta mazallah gider altınından.
Otomobilde kiş lastigi ile yaz sezonunda,benzinlik zemininden geçen araclara bak,lastikler ciyakliyor..
Aracimda ihmal etmem değisim zamanlarini.
Motorumda swallow lastiklerin hamuru anlaşa gore bir tik daha sert hamurlu ama kisa surede isinip,hizli soguyor..
Kişliklar,Akdeniz,güneydoğu,ve egede kullanilsa sikinti olabilir.
Winter Grip'i 40 dereceye yakın havada kullandım sıkıntı yaşamadım.Yeni konu açmak istemedim. Öğleden sonra lastik alacağım. Sadece tur için kullanmak istiyorum. Temmuz sıcağında Polonya'ya kadar olan kısım için (ordan öte havanın soğuyacağını var sayarsak ) kışlık lastik yakıt dışında bir sorun çıkarırmı sizce? Sıcak asfaltta yarılma vs gibi. Dört mevsim yada yazlık al diyenler olacaktır ama ben sadece turda kullanmak için istiyorum ve tur dönüşü atacağım. Gideceğim bölgelerde nispeten soğuk yerler. Sadece büyük bir sorun yaratırmı tecrübe eden varmı merak ettim.
Sizin motor neydi? Ona göre söyleyelim.Yeni konu açmak istemedim. Öğleden sonra lastik alacağım. Sadece tur için kullanmak istiyorum. Temmuz sıcağında Polonya'ya kadar olan kısım için (ordan öte havanın soğuyacağını var sayarsak ) kışlık lastik yakıt dışında bir sorun çıkarırmı sizce? Sıcak asfaltta yarılma vs gibi. Dört mevsim yada yazlık al diyenler olacaktır ama ben sadece turda kullanmak için istiyorum ve tur dönüşü atacağım. Gideceğim bölgelerde nispeten soğuk yerler. Sadece büyük bir sorun yaratırmı tecrübe eden varmı merak ettim.