Kışlık Eldiven

bence en temel çözüm görünüş olarak kötü olsa da muff denen rüzgarlıklar. eldivenin en pahalısı bile soğuğu engelleyemiyor. 350-400 liralık eldivenlerden memnun olanlar var ama onlar da herkese göre değil. bence ya elcik ısıtma ya da muff düşün.

En güzeli elciklerin önüne takılan şeffaf elcik rüzgarlıkları. Tıpkı ön cam gibi rüzgarı kestiğinden sorunu ortadan kaldıracaktır.
Elcikleri komple saran kılıflarda iş görür ama görüntü olarak pek itici duruyor.

Kullandığın eldiveni bilemiyorum ancak şunu söylemeliyim kışın hemen her eldiven aynı sorunu yaratacaktır. Eldiven içliği denedin mi?

Son düzenleme:
Tabii şunu unutmamak lazım, bu tür ürünler yazlık eldivenle kullanıldığında bir işe yaramaz. Kışlık eldivenin içine giyildiğinde ise kontrol hissinde çok ciddi kayıp yaratır. Mümkün olduğunca ince olması gereklidir. E, ne kadar ince olursa koruyuculuğu da o kadar düşer bir yandan.

Belki biraz garip gelecek ama eldiveninin içine doktor eldiveni giymeni tavsiye ederim. Yalnız unutma, bu ellerini sıcak tutmaya değil üşüme hissini dayanılabilir seviyeye çekmeye yarar. Eğer ellerini terletecek hale geliyorsa bu sefer de başka problemler çıkarır.

Ben çok soğuk havalarda bunu uyguluyorum gayet memnunum.

boldor sıfıra yaklaşan derecelerde veya uzun süreli kullanımlarda işe yaramıyor test edildi onaylandı bilgine..
nitro için bi yorum yapamıyacağım kullanmadım ancak frustrated ın dediği gibi biçok eldiven soğuk için yetersiz kalıyor helede yagmur yiyip çektimmi.
eldiven içliği materyal yapısı % 91 polyester, % 9 elastan yazıyo linkte bunu yerine saç boyası veya cerrah eldiveni al bi kutu kullan at yap.ancak bu eldiven sıcak tutmayacak sadece rüzgarı kıracağı için el ısını daha uzun muhafaza etmeni sağlayacaktır tabikide görüntüye önem vermez ve kendi eldivenin üstüne giyersen daha iyi sonuç alırsın.

Tabii şunu unutmamak lazım, bu tür ürünler yazlık eldivenle kullanıldığında bir işe yaramaz. Kışlık eldivenin içine giyildiğinde ise kontrol hissinde çok ciddi kayıp yaratır. Mümkün olduğunca ince olması gereklidir. E, ne kadar ince olursa koruyuculuğu da o kadar düşer bir yandan.

Belki biraz garip gelecek ama eldiveninin içine doktor eldiveni giymeni tavsiye ederim. Yalnız unutma, bu ellerini sıcak tutmaya değil üşüme hissini dayanılabilir seviyeye çekmeye yarar. Eğer ellerini terletecek hale geliyorsa bu sefer de başka problemler çıkarır.

Ben çok soğuk havalarda bunu uyguluyorum gayet memnunum.

Hakan geçtiğimiz haftalarda bu durumdan bende çok muzdariptim. Denemediğim şey kalmadı. Kışlık sayılabilecek Deri eldivenim var. Ama kar etmiyor. Ellerim donuyordu. İyi markaların 100 küsür EU luk eldivenlerine bile su geçirmemeye karşı garanti vermeyince tezgahtar bende kızıp normal bi mağazadan 7,5 TL ye kar eldiveni aldım. Normalde iyi eldivenler çok pofuduk, hissiyatı sıfıra indiriyordu. Bunlar yine makul. Şuna benziyor ;

ithal-kilik-eldiven-04-kirmizi-siyah383-600x600.jpg

Çok soğuk havalarda takıyorum elime sıfır üşüme. Geçenlerde yağmurda da denk geldim. Problem yok. Doktor eldiveni, içten işçi eldiveni gibi çözümler bende işe yaramadı malesef. Bunun da koruması olmadığından tırsarak sürüyorum ama sıfır üşünme :) Hoş tam kışlık eldiven alacağınız zaman dikkat edin genelde hiçbirinde doğru dürüst sert koruma yok. Fiyatlarda 300 TL civarlarında.

görüntünün hiç önemi yok eldiven olsun da nasıl olursa olsun büyük el kılıflarından kullanmaktan iyidir

evet orta halli bir kayak eldiveni deneyebilirsin. korumaları olmasa da sıcak tutacağını sanıyorum.

Hakan geçtiğimiz haftalarda bu durumdan bende çok muzdariptim. Denemediğim şey kalmadı. Kışlık sayılabilecek Deri eldivenim var. Ama kar etmiyor. Ellerim donuyordu. İyi markaların 100 küsür EU luk eldivenlerine bile su geçirmemeye karşı garanti vermeyince tezgahtar bende kızıp normal bi mağazadan 7,5 TL ye kar eldiveni aldım. Normalde iyi eldivenler çok pofuduk, hissiyatı sıfıra indiriyordu. Bunlar yine makul. Şuna benziyor ;

http://www.okyanusmarket.com/image/cache/data/ithal-kilik-eldiven-04-kirmizi-siyah383-600x600.jpg

Çok soğuk havalarda takıyorum elime sıfır üşüme. Geçenlerde yağmurda da denk geldim. Problem yok. Doktor eldiveni, içten işçi eldiveni gibi çözümler bende işe yaramadı malesef. Bunun da koruması olmadığından tırsarak sürüyorum ama sıfır üşünme :) Hoş tam kışlık eldiven alacağınız zaman dikkat edin genelde hiçbirinde doğru dürüst sert koruma yok. Fiyatlarda 300 TL civarlarında.

Walla (Alp sataşır şimdi :)) bro, Ben Hudson'ın şu eldivenini kullanıyorum. Kolunda cepleri var. Yağmurluk var içinde, gayet kullanışlı. Aynı zamanda ceplerde KGS taşınabiliyor ki büyük lüks :) Ben 5 dereceye kadar filan (sürüşün ilk bir saatinde) ekstra hiçbir şeye zaten ihtiyaç duymuyorum. Daha soğuk olduğunda ise söylediğim cerrah eldiveni yöntemi yeterli oluyor. Kar eldivenim var ama kontrol hissi zayıfladıkça elcikleri herhalde fazlaca sıkıyorum ki ciddi ağrıya sebep oluyor. O yüzden kullanamıyorum.

elcik ısıtma tavsiye ederim.. bu paraya (75 TL) iyi bir elcik ısıtma alınır.. hem motorun konforu artar hemde eller ateş gibi olur

Konuyu açan arkadaş; İlk mesajdaki eldivenler senin işine yaramaz. Ayrıca üşüten eldivenin içine nasıl bir içlik giyersen giy o da işe yaramaz. Ben senin bahsettiğin dechatlondaki ürünü de denedim, başka ürünler de denedim içlik olarak. Az daha neopren deniyordum, maşallah ne giyiliyor ne çıkartılıyor elden. Hemen terletiyor zaten... Öyle işte

Walla (Alp sataşır şimdi :)) bro, Ben Hudson'ın şu eldivenini kullanıyorum. Kolunda cepleri var. Yağmurluk var içinde, gayet kullanışlı. Aynı zamanda ceplerde KGS taşınabiliyor ki büyük lüks :) Ben 5 dereceye kadar filan (sürüşün ilk bir saatinde) ekstra hiçbir şeye zaten ihtiyaç duymuyorum. Daha soğuk olduğunda ise söylediğim cerrah eldiveni yöntemi yeterli oluyor. Kar eldivenim var ama kontrol hissi zayıfladıkça elcikleri herhalde fazlaca sıkıyorum ki ciddi ağrıya sebep oluyor. O yüzden kullanamıyorum.

Bu eldiveni bende almayı düşünüyorum da, ankarada havalar ~0 derece oluyor akşamları. Yeterli olur mu diye düşünüyorum. Gerçi maksimum yarım saat sürüyor benim sürüşler. Ne dersin? Tavsiye edersen siparişi patlatcam bak...:wiinkk: Canıma tak etti artık ve bu ürünü tavsiye ediyorlar fazlasıyla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar