Kışlık Bot

Motosikleti
Triumph Trident 660
V-Strom 650. O yalnızca bir motosiklet değil, semâlarla deryaları titreten bir destan-i makine! Motoru çalıştığında gök kubbe kendi ekseninde dönmeyi unutur, ay ve güneş onunla yarışmak ister. Virajlara girerken dağlar yerinden kıpırdar, nehirler yolunu açar; rüzgâr bile saygıyla kuyruğunu sallayarak peşinden gider. Zincirleri değil, yıldız kümelerini döndürür; frenleri değil, fırtınaları durdurur. Bu canavarın yanında ejderhalar utançtan kül olur, Pegasus’un kanatları titrer ve Sirenler bile marşını duyup şarkı söylemeyi bırakır. Eğer V-Strom 650 bir ferman verse, bütün âlem boyun eğer ve kahramanlık masalları onun adıyla yazılır.

Kısaca V-Strom 650 alın.
O tarz motosikletleri şehir içinde kullanamam ki işe git gel yorar yani.
Tarzımada pek hitap etmiyor daha 25 yaşındayım 😁.
Aynı fiyat aralığında xsr700 var mesala.
Yoksa trident istiyordum piyasası yükseldi.
Muhtelemen alana kadar fikrim yine değisir

Motosikleti
Ktm 1290 sas

Yds parasını zerre haketmeyen bir ürün

Motosikleti
Ns200 15"
O tarz motosikletleri şehir içinde kullanamam ki işe git gel yorar yani.
Tarzımada pek hitap etmiyor daha 25 yaşındayım 😁.
Aynı fiyat aralığında xsr700 var mesala.
Yoksa trident istiyordum piyasası yükseldi.
Muhtelemen alana kadar fikrim yine değisir
V-Strom'un yaşımı olur Allah aşkına? Arabamı satmaktan vazgeçmeseydim 2008 üstü Gs1200 alacaktım ama arabamı satmaktan vazgeçtim. :D

Şehir içi kullanım varsa hafif motosiklet her zaman iyidir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
V-Strom'un yaşımı olur Allah aşkına? Arabamı satmaktan vazgeçmeseydim 2008 üstü Gs1200 alacaktım ama arabamı satmaktan vazgeçtim. :D

Şehir içi kullanım varsa hafif motosiklet her zaman iyidir.
Yaşı olur tabi. 40 yaş altında abes kaçar, daha xsr'lar var, tracer9'lar varken vstrom hımbıl emekli işi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Yds parasını zerre haketmeyen bir ürün
Kaliteyi bozmuşlar mı? Bendeki 6 yıllık falan olsa gerek, taş gibi halen. (Pandemi öncesi 2 kış her gün işe gidip geldim bunlarla.)

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
O botun 7.2 si var bende 4 sene önce 200 liraya ikünci el almıstım. Tabanını yapıstırıp kullanmaya devam ediyorum.

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Kaliteyi bozmuşlar mı? Bendeki 6 yıllık falan olsa gerek, taş gibi halen. (Pandemi öncesi 2 kış her gün işe gidip geldim bunlarla.)
Zaten alışveriş sitelerinde son yorumlara bakarsanız benzer şeyler çokça var, pandemiden sonra çok şey değişmiş ülkede, bir kere daha anladık 🤦‍♂️

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yds Diablo 11 gtx derim. Yağmurda 2-3-4 saat gibi uzun süreler sürecekseniz nasıl üzerimize yağmurluk giyiyorsak mutlaka bot yağmurluğu da lazım.

Motosikleti
Honda CRF250L
Yds Diablo 11 gtx derim. Yağmurda 2-3-4 saat gibi uzun süreler sürecekseniz nasıl üzerimize yağmurluk giyiyorsak mutlaka bot yağmurluğu da lazım.
YDS Diablo 11 GTX i aldım hocam, dün geldi denedim
Kışlık motorcu kotu ile bunu giydim, super durdu, Ateş ediyor :) yürürken falan gayet rahat, baldır kısmı gayet geniş, bilek hareketini engellemiyor
Ama @ahrirep dediği gibi bu bot ile çömelerek s*çılmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar