Kıskanıyorlar:)

abi işte o esnadaa altın da 636 nınja olcaktıı bakk sana laf atarlarmıydıı ozaman

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayfa ben senın yerımde olsaydım o otosbucunun bıde arabadakılerın agıza sıcardım!!

abicim eer bana diosan 10r var altımda kawa :wiinkk: ama bi daa olrsa....bir iki sözüm olcak kask yüzünden zor oluo sölemek ama :wiinkk: :pr: :pr: :silent:

Böyle tiplerle hiç uğarmiyacaksın depüğü aynasına bi koycan ayna peşinden qelcek sende uzuyacaksınki bidakine motolu birine böyle dawranmasın ama kaçmayı iyi yapmalısınız ziraa bagajdan pompalı tüfek çıkarabiliyorlar:wiinkk:

s.....ler bunlar egoist manyak herif bunlar okz bunlar ama en acısı aramızda bunlar her yerde otobuste trende telefon kuyrugunda markette yolda heryerde bunlar kendını bellı de etmıolar ha bazen mesela hıc ummadıgınız kısıler bıle boyle cıkabılır cunku onlar aramızda...kahrolsun!!!

abi en iyisi motorda sert bir şeyler bulundurcaksın.laf edene cevap vermeden indireceksin.geçen e5de giderken hem aynadan hem kafamı çevirip baktım.orta şeride geçecektim.meğerse benim arkamdan benimi takip ediyordu artık ne yapıyordu birden önüme geçti ben tabi geçmek üzereyken benim aynan onun aynasına sürtüm.hızım allahtan yavaştı zor topladım motoru.adam bastı gitti.o anda inip motordan.arabayıda herifide parçalacaksın.direk laf söylemeden.

O gerizakalı kimki Faruğa ehliyet soruyor sizin Eskişehir de herkes sorgu hakimimi?

Faruğa yanlış!
Doğrusu Faruk'a. Özel isimlerden sonra sesli ek gelirse sondaki sesli harf yumuşamaz. Üstten kesme işareti ile ayrılır.
Ayrıca soru eki olan "mi" ve bağlaç olan"ki" yani kim ki de yazılır. (Yanlış anlamayın, ek bilgidir.):)

Faruk kardeşim.
Evet kıskanıyorlar.

demek ki 1 tek benim başıma gelmemiş az çok herkez böyle bişey yaşamış kızılderili birde bende maske vardı kask fln sen düşün artık gıkımı çakaramadım bağara bağara konuşdum zor anlaşıldı ben bile duyamadım kendi sesimi maske tükürüğe bulandı :):)herkeze kazasız belasız sürüşler yolunuz açık olsun:rendeer:

banada yapmisti bi vatandas :) trafikte ama ben susmamistim allah ne verdiyse daldim :farao:
dedigin gibi cok kıskaniyorlar :cherry:

aslında ümmet abi o kadar km den sonra en güzelini söylemiş ama ne yalan söyleyim eğer kızların yanında olursa inip girişirim. Ama Yinede Gülüp Geçmek En İyisi Arkadaşlar

abicim eer bana diosan 10r var altımda kawa :wiinkk: ama bi daa olrsa....bir iki sözüm olcak kask yüzünden zor oluo sölemek ama :wiinkk: :pr: :pr: :silent:

Ama kaskla kavga kolay olur, Arkadaşlar trafikte bulaşanlar var nabıcaksınız es geçmeye çalışın ama insanız limitimiz vardır dayanamayız kaska güvenin ve kasksız dolaşmayın kaskla bir kafa atarsanız adam darmaduman olur veya elinize alın savurun yüzüne doğru birdaha toparlanamaz.

ikitekerli dostlarım bunlar hep başımıza gelecek,sağ şeritte hakkımız sol şeritte hakkımız, çünkü bizlerde vergi veriyoruz.Ben yılda 62 ytl motor için vergi veriyorsam o vergide bana yol su olarak dönüyorsa o yolun her yerini kullanırım tabi kurallara riayet ederek,araç sürücüsü sıkıştırır sellektör yapar korna çalar takmıyacaksın, sıkışıklığın içinden çıkıp kendini emniyete aldıktan sonra sağ şeride geçersin,unutmayın bizlerde bir aracız hemde trafikde önceliği olan,sinirlerimize de hakim olalım farınız yolunuz açık olsun

bence,
yolda moka basmamak icin nasıl kaçıyorsak onlara da öyle yapmalıyız. hayır bulaşınca biz de pisleniyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar