Kişin Ne Yapacağiz

Yazım hem oto kulanan hemde motor kulanan arkadaşlar icin, şimdi istanbul trafiğinde rahat rahat geziyor ve işimize gidiyoruz ama oto kulanmak zorunda kaldığım da motoru icat edene bi kere daha tşk ediyorum.Ya arkadaşlar resmen cok alıştık rahatlığa kışın ne yapacağız bilmem.:salut:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben kışında kullanıyorum, üzerini giy baba lastiklerin en iyi marka olsun yeter:cat:

Ben de yıllardır yaz kış kullanıyorum. Sadece kar yağan birkaç hafta kullanamıyorum o kadar. Ama yazın verdiği keyfi vermiyor tabi ki. Özellikle karla karışık yağmur yağan, aşırı rüzgarlı havalarda boğaz köprüsünden geçerken dağılıyorum =)

ben tüm kış sürdüm benim as125t yi hem de orijinal lastikleriyle, biraz deli olmak lazım galiba :D

valla biz izmir liler bu konuda şanslıyız bizde kar olmaz yağmurda fazla sürmez senin anlayacağın kışın da devam, yaz ve kış motorcular kimler belli oluyor:bounce:

bende butun kıs kullandım(tabıkı kar harıc) goodenough gıbı pırpırımı..yagmurda camurda ruzgarda ucma tehlıkesı yasayarak..ama yazın cok daha zevklı..kısın brandayı cıkartmak bıle bı dert yere duser kırlenır temız tutcagına daha cok kırletır motoru bulcaz bı kapalı garaj sonunda ısallah..:wiinkk:

evet ben yağmurda kullanmayı daha cok seviyorum gectiğimiz kış yağmur altında 80 km yaptım birazcık ıslandım o kadar :) izmirin yüksek kesiminde oturduğum için kışları buraya kar yağar bu kışında yağdı gine cıktım gezdim karın-buzun üstünden gittim allah korumus valla deliymişim o zaman :) biran önce sağlam bir mont ve pantalon almam lazım :pr:

motorlar için kar lastiği varmı? merak ettimde. yani karda da kullanılıyomu bu aletler...

Ahmet Güzel Konu,

Bende Kara kara düsünüyorum walla, arabada yokki o yine bir cözüm sayilir fakat ben Otobüse bimeyi aklimdan bile geciremiyorum. Ben alisigim Kisin Kar yagmadigi sürece ben Kulancam Motorumu. Zaten hertürlü yagmurda kullandim simdilik.....

Hepimize Kolay gelsin...

kar kis giderim, ara sira yere düserim :queen: .... halilertanin dedigi gibi: lastikler en iyisinden olsun yeter ..... ama o kadar da kolay deyil, kiyafetin, bootlarin tam olucak, rüzgar, yagmur hic gecirmeyecek. yurt disindan tanidiklariniz var ise louis.de den 150-200 yuro ya tamamlarsiniz :rendeer:

halilertan' Alıntı:
evet var lastik herçeşit hemde

nerde? nerde? nerde?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kışın yine binecez...Kasklarımız,, eldivenlerimiz,,maskelerimiz,,pantlonlarımız,,kabanlarımız,,belliğimiz,,v.s lerimiz sağolsun..Türkiyede bu malzemeler kazzık ama nedek ..Bizi soymasalar aç kalırlar..Özellikle kışın siz ve artçınız sıkı giyinmelisiniz...Elinize iyi malzeme geçtimi yarı fiyatınada oldumu alın....

özaktasi abicim cep telefonun markası ne çok güzel durmuş fotoğrafta :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şarja bağlamıştım..

ben kare kış demeden bınıyorum hemde cok zevklı oluyo duse kalka duse kalka gecınıp gıdıyoruz hehe :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar