Kişin Ne Yapacağiz

motorlar için kar lastiği tamamda bilgili arkadaşlara bişey soracağım saçma gelebilir ama elektronik stabilite kontrol sistemlerine benzer sistemlerin kullanıldığı motorlar varmı ? kışın herhalde büyük rahatlık olurdu

Dostum dediğiniz sistem motosiklet için çok komplike bence.50-60 milyarlık arabalarda oluyor,ayrıca dört çeker quattro benzeri arabalarda olabiliyor.Ama Rusya'da çift çekişli motosiklet ve çivili tekerlek kullanılığını biliyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
intercom' Alıntı:
kar kis giderim, ara sira yere düserim :queen: .... halilertanin dedigi gibi: lastikler en iyisinden olsun yeter ..... ama o kadar da kolay deyil, kiyafetin, bootlarin tam olucak, rüzgar, yagmur hic gecirmeyecek. yurt disindan tanidiklariniz var ise louis.de den 150-200 yuro ya tamamlarsiniz :rendeer:

nerde? nerde? nerde?

bende var baba ciddi ciddi

Arabam olmadığı için alacağım motoru kışında kullanacağım karlı havalarda oda yollar açılırsa gene sorun yok kullanabilirim sanıyorum

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Özellikle İstanbul da yaşayanlar için kışın motosiklet kullanmak daha zevklidir, yağmurda tıkanan yollarda araba içinde perişan bekleyen insanlara sırıtarak ilerlemek büyük haz verir. Islanmamak için iki büklüm olan şemsiye taşıyan insanlara inat su göletlerine hızla dalmak ne büyük zevktir :)

Motosikleti
setr74' Alıntı:
motorlar için kar lastiği tamamda bilgili arkadaşlara bişey soracağım saçma gelebilir ama elektronik stabilite kontrol sistemlerine benzer sistemlerin kullanıldığı motorlar varmı ? kışın herhalde büyük rahatlık olurdu

maalesef yok :silent:

Yaz kis binerim gittim balikci takimi aldim banamisin demiyor , seller akar ben yine surerim motoru bunu sevmek lazim kar harici her zaman binilir motora hic sorun degil.

Motosikleti
intercom' Alıntı:
ne var? nerde var? ben nasil bulurum? pardon heycanlanmisim, konu: LASTIK idi, nerde scooter lastiginin kalitelisini bulurum? bilen varmi?

hangi motor ebat nedir?? söyle ben sana söyliim fiyat

duro lastik gayet kaliteli

ama çiftine 100ytl verirsen başlangıç olarak daha iyiside var doğrusu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kışın sl mi kullanmam.ama her turlu org a varım ahmet abi

Kışında motosiklete binilir niye binilmesin ki? Türkiyeden çok daha zor iklim koşullarına sahip Avrupa ülkelerinde bizdekinden sayıca kat kat fazla motosiklet var. Binmek için alıyolardır heralde diye düşünüyorum.

Ben Askerliği Kilis'te yapmıştım.. Kış diye bi mevsim yoktu orda.. Zaten herkesin altında da motor vardı.. Bu soru aklıma geldikçe Kilis'i daha bi özlüyorum.. 365 gün motor keyfi yapılır o memlekette :)

yaz kış kulllandım motorsikletimi nasip olursa bu kış ta kullanacagım iki tane kışlık motor pantolonum var , norrmal soguklarda normal iş pantolonu üzerine bol motor pantonunu , - derece lerde o da bazen iki motor pantonunu üzerime giyiyorum mont soguk rüzgar su zaten geçirmiyor eldivenler de sağlamsa yürü ...gerisi Allah a emanet .:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar