Kısa Günün Kârı Abant Gezisi.. :)

Abi ne güzel gezmişsiniz öyle. Bende sana bahsettiğim arkadaşımla gezdim bizde eğlendik ama sizin kadar değildir heralde. bugünde hava şansınıza günlük güneşlikti. Tekrarı varmı:)

eyvallah yasin... sıkıntı yok .. nasılsa sürekli beraberiz.. isim listesi şimdiden oluşmaya başladı.. buda oluyor ki gidilecek.. :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotolar nice,traveliniz very good olmuş...Ben hastaydım bugün malesef,davet etsende gelemezdim koray.

kankilerim güzel gezmiş yav. Tekerinize sağlık arkadaşlar. Motorlarda yakıyo haa.

eyvallah yumurta... olum zargana sana ne diyo yine yav.. yağ falan.. :cherry: abi pisikletler akıyor akıyor... 420 km de hala yedeğe düşmedi.. daha ne olsun be ...
dilini uzatanın dili kördüğüm olur valla :queen:

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Fotolar nice,traveliniz very good olmuş...Ben hastaydım bugün malesef,davet etsende gelemezdim koray.

dün balık tutarken davet ettim ama sen yağmur yağacak dedin.. :cherry: komutanımda vardı.. o da işim var dedi... :pr:

F54

buda benim 10 kaplan gücündeki ybr'em

kankam burda hain bi iş çeviriyordu sankim:bounce:

len adem biz geziyoruz hemde senin gibi yanımızda fazladan yağ taşımıyoruz ybr varsa sorun yok sadece bi anahtar alıyorsun yanına oda kontak anahtarı:queen:

ben yanıma 18 litre 10 tane dolu teneke yağ alsam yolda gördüğüm ybrlerin hepsini tokatlarım :queen: yağ yakıyor diye titandan vaz geçmem. Başka bi kusuruda yok zaten motorumun :cat:

F54

eyvallah yumurta... olum zargana sana ne diyo yine yav.. yağ falan.. :cherry: abi pisikletler akıyor akıyor... 420 km de hala yedeğe düşmedi.. daha ne olsun be ...

dün balık tutarken davet ettim ama sen yağmur yağacak dedin.. :cherry: komutanımda vardı.. o da işim var dedi... :pr:
kanka dilini uzatanın ağzına eşşek arı sı sokar:queen:
yamaha bu yavru adem yağ mağ yakmaz ver gazı yanlasın:queen:

kanka iyi valla , motorlar rüzgardan aşağı uçmadı... yoksa yayan dönerdik eve... :queen:

F54

ben yanıma 18 litre 10 tane dolu teneke yağ alsam yolda gördüğüm ybrlerin hepsini tokatlarım :queen: yağ yakıyor diye titandan vaz geçmem. Başka bi kusuruda yok zaten motorumun :cat:
kanka allah başka dert vermesin:santa:
yağ yakıyor bundan kötüsü olamazdı zaten:pl:

Kanki itiraf et fatihin motörü gitmiyo demi yolda? Bol bol tokatladın yani :queen:

Kanki itiraf et fatihin motörü gitmiyo demi yolda? Bol bol tokatladın yani :queen:

heeeeee... iyi ki hatırlattın yumurta... bunu bir tokatladım neye uğradığını şaşırdı.. arkandan yattı uzandı hatta motordan indi yine yetişemedi... gülmekten öldüm... ama onun motor daha rodajda.. 20,000 km de ..ybr bu kanka daha motoru yeni açılıyor.. benimki hala bayiden çıkmadı.. 10,500 :cherry:

F54

kanka iyi valla , motorlar rüzgardan aşağı uçmadı... yoksa yayan dönerdik eve... :queen:
kanka o değilde benim elemanın verdiği kiliti açamasaydık esas yanmıştk daha başında kıç kıça bağlı kalırdı motorlar yengeç gibi yan yan gelirdik:queen:

kanka o değilde benim elemanın verdiği kiliti açamasaydık esas yanmıştk daha başında kıç kıça bağlı kalırdı motorlar yengeç gibi yan yan gelirdik:queen:

kanka sen o kiliti kullanma.. hala tırmalıyorduk.. dağ başında kurtlar yirdi bizi :cherry:

F54

heeeeee... iyi ki hatırlattın yumurta... bunu bir tokatladım neye uğradığını şaşırdı.. arkandan yattı uzandı hatta motordan indi yine yetişemedi... gülmekten öldüm... ama onun motor daha rodajda.. 20,000 km de ..ybr bu kanka daha motoru yeni açılıyor.. benimki hala bayiden çıkmadı.. 10,500 :cherry:
kanka sende geriden hızlanıp geçtin çakal:p
sende yumurtacı adem gibi modifişın mı yaptın yoksa ybr ye :p
ama bizim motora gerek yok modifişın a zaten bastın mı gidiyor:pl:

kanka sende geriden hızlanıp geçtin çakal:p
sende yumurtacı adem gibi modifişın mı yaptın yoksa ybr ye :p
ama bizim motora gerek yok modifişın a zaten bastın mı gidiyor:pl:

kanka motordaki tek problem ne biliyormusun.. benzinle çalışması.. başkada sorunu yok.. :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar