Kısa Günün Kârı Abant Gezisi.. :)

::sas:: ::karma:: ::pokey:: ::stretche

ulen yumurta alem adamsın ..güldürdün beni durup dururken... ekürün nerde yav..bi geldi sonra kayboldu..neyse ben kaçar... arkandan konuşmayın yarın erken kalkıp işe gidicem.. 8-4 e döndüm..en sevmediğim vardiya :cherry:

ulen yumurta alem adamsın ..güldürdün beni durup dururken... ekürün nerde yav..bi geldi sonra kayboldu..neyse ben kaçar... arkandan konuşmayın yarın erken kalkıp işe gidicem.. 8-4 e döndüm..en sevmediğim vardiya :cherry:
Eyvallah kanki. Hep gül inşallah. Hey millet fatihin motörü gitmiyomuş :queen:

F54

kanka motordaki tek problem ne biliyormusun.. benzinle çalışması.. başkada sorunu yok.. :pl:
kanka o sorun bende de var keşke bi petrol kralının damadı olabilseydim:cherry:

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

benim motür devir çevirebilse çıkacak bu hızlara ama çeviremiyor yavrucak :salut:
çevirir çevirir hiç merak etme yanlız biraz zorlaman gerek öyle aheste aheste kullanırsan o kadar çevirmeyebilir yani:cat:

Pisiklet kardeşliği :queen:
İyi gezmişsiniz bakıyorumda, güzel gezi olmuş, tekerinize sağlık :cat: Bizde gezebilsek :pale:
Çok güzel yerler gezmişsiniz.

çok güzel bir gezi olmuş abilerim ellerinize motorlarınıza sağlık

F54

Pisiklet kardeşliği :queen:
İyi gezmişsiniz bakıyorumda, güzel gezi olmuş, tekerinize sağlık :cat: Bizde gezebilsek :pale:
Çok güzel yerler gezmişsiniz.
evet behçet koray ı 900 rakım lı tepelere çıkardım arkadan geldi ama kaybolmadı:p

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

çok güzel bir gezi olmuş abilerim ellerinize motorlarınıza sağlık
saol fatih veriyoz gazı işte nereye giderse motorlar...

evet behçet koray ı 900 rakım lı tepelere çıkardım arkadan geldi ama kaybolmadı:p

Oooo kim kimi kovaladı belli değil :mrgreen:
Düzde Koray yokuşta sen mi geçiyorsun yoksa? :mrgreen:

Buralarda motoru olan az kafa dengide hiç yok, bir yere gidemiyoruz ki :pr:

F54

Oooo kim kimi kovaladı belli değil :mrgreen:
Düzde Koray yokuşta sen mi geçiyorsun yoksa? :mrgreen:

Buralarda motoru olan az kafa dengide hiç yok, bir yere gidemiyoruz ki :pr:
bizde koray la yakın sayılmayız adam 35 km uzaktan geldi ve 35km uzağa gitti yani benden 70 km fazla yol yaptı maksat gezmek ama bazen insan 1 km yol yapası bile gelmez önemli olan kafa dengi bulup kafana göre takılmak biz bu gün çok güzel takıldık muhabbet 10 numaraydı güldük eğlendik kafa dinledik ee motorlada gezdik gönlümüzce eğlendik yani:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 numara gezi hele gün içinde motosiklet kullanmak daha keyifli :)

Motosikleti
bmw f650 cs
Piskiletleriniz de çok güzelmiş :p
Çok iyi yapmışsınız hayat bu işte

F54

10 numara gezi hele gün içinde motosiklet kullanmak daha keyifli :)
güzel geziydi lakin kafa dengi arkadaşlar olduğu sürece geziler her daim keyifli giçiyor:)

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Piskiletleriniz de çok güzelmiş :p
Çok iyi yapmışsınız hayat bu işte
evet abi pisikletler 10 numara :cat:
kafamıza göre takılıyoruz hava nın ne olacağı belli değildi eğer sabah yağmur olsaydı yola çıkmayacaktık ama yağmur yoktu
yola çıktıktan sonra da yağmur yağsa geri dönmeyecektik şans bizim yanımızdaydı abant ta birkaç damla attı sonra yağmadı keyif aldık geziden :cat:

elinize sağlık arkadaşlar...abantta süpermiş....inşallah böyle kalır...pisiklet deyince bir an bende şok oldum...yinede helal olsun...
kartpostallık yerlermiş gerçekten...antalya mt olarak hemen bir ısparta gölü gezisi yapıp cevabı yapıştırmamız lazım...sağlıcakla kalın...

Güzel gezmişsiniz,bugün ters gezi yapmışız,bizde Düzce'den iki motor bir iş için Sakarya'ya gitmiştik,dönüşte Karasu-Akçakoca üzerinden döndük akşam üzeri,muhtemelen yolda geçişmişizdir.

F54

Güzel gezmişsiniz,bugün ters gezi yapmışız,bizde Düzce'den iki motor bir iş için Sakarya'ya gitmiştik,dönüşte Karasu-Akçakoca üzerinden döndük akşam üzeri,muhtemelen yolda geçişmişizdir.
evet biz melen e doğru giderken yanımızdan akçakoca ya giden bi ybr geçti bir motor daha vardı ama onu göremedim :cat:

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

elinize sağlık arkadaşlar...abantta süpermiş....inşallah böyle kalır...pisiklet deyince bir an bende şok oldum...yinede helal olsun...
kartpostallık yerlermiş gerçekten...antalya mt olarak hemen bir ısparta gölü gezisi yapıp cevabı yapıştırmamız lazım...sağlıcakla kalın...
evet abant güzel yer tam bi doğa harikası orada kamp yapıp balık tutacaksın:cat:
antalya da da güzel yerler vardır elbette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar