Kısa Günün Kârı Abant Gezisi.. :)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar… Bugün Ben ( k o r @ y ) ve Fatih ( F54 ) Pazar günümüzü değerlendirmek için atladık pisikletlerimize bastık pedallara :)….
Bir hafta önceden nereye gitsek ne yapsak diye düşünürken Abant’ a gitmeye karar verdik… Dönüş yolunda ise Akçakoca, Karasu mevkinide görmeden gitmeyelim dedik… Kısa günün kârı olarak 420 km lik kısa gezimizden çektiğimiz fotoları siz değerli MT üyeleri dostlarımızla paylaşmak istedik..

NOT : Fotolar 75 adettir.. Sayfanın kilitleneceğini düşündüğüm için slayt olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.. İyi seyirler tekeriniz düz bassın :)

http://img256.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=p5240007.jpg

Buradanda istediğiniz fotoya tıklayarak bakabilirsiniz ...

http://imageshack.us/g/256/p5240007.jpg/

Güzel bir gezi olmuş , tekerinize sağlık. Bisiklet diyince ciddi sandım , 420 km helal olsun diyicektim :) ...

güzel bir gezi olmuş inşallah buralarada uğrarsınızda birlikte gezeriz :cherry:

Hayinsin:mrgreen: gelemedim gücendim zoruma gitti:queen: en kısa zamanda tekrarlamalıyız kanka:cat:

Dün hanıma söyledim, ya arkadaşlar böyle böyle Abant a gidiyolar falan, düğüne gitmesekte sende evdemi otursan falan dedim. Az bi açık kapı bıraksa idi gelecektim ama güzel bi fırça yeyince gelemedim :) :) İçime oturdu, aslında çok gelmek istedim ama bi davet vardı. Aranıza bi, yağ yakan hiç fena olmazdı hı :) Çok güzel kareler, ne güzel eylenmişsiniz. Ne mutlu size. Bir daha ki sefere umarım birlikte bi gezi kısmet olur.

F54

oooo kanka güzel bi gezinin ardından kareler 10 numara..:cherry:
hain kanka hani enişte ile çekildiğimiz resimler:jocolor:
bir daha ki rotayı da şimdiden konuşalım..
ibrahim abi aradı gelemediğine çok üzülmüş bi işi çıkmış gece haber verememiş bizde geri dönmeyince iptal ettik zannetmiş
ama gideriz dedik mi gideriz dedim hafızzz:p

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Dün hanıma söyledim, ya arkadaşlar böyle böyle Abant a gidiyolar falan, düğüne gitmesekte sende evdemi otursan falan dedim. Az bi açık kapı bıraksa idi gelecektim ama güzel bi fırça yeyince gelemedim :) :) İçime oturdu, aslında çok gelmek istedim ama bi davet vardı. Aranıza bi, yağ yakan hiç fena olmazdı hı :) Çok güzel kareler, ne güzel eylenmişsiniz. Ne mutlu size. Bir daha ki sefere umarım birlikte bi gezi kısmet olur.
abi keşke gelseydin çok değişik yerlere de gittik melenağzına götürdüm kanka mı o ambians manyaktı..:bestmt:
senin de kulaklarını çınlattık keşke gelseydin diye:pl:

ya ethem abi sorma benimde sabahtan işim vardı gidemedim çok üzüldüm bayadır yol yapamadım. Abi hepimizin müsait olduğu bir hafta sonunu ayarlayalımda gidelim ekip belli zaten:)

bende gitmiştim orlara bir zamanlar alabalık yemege balık traş yalnız hemen flato balıgı getiriyolar.. en güzel balık sapanca gölünde yenir :)

:cherry:

Abi biz önden gittik nasılmış diye baktık..Gayet güzel.. bizden geçer not aldı.. Tekrar bi teker çevirelim..Nihatta istiyo.. o fırçaları bilirim ben.. aman diyim.. fazla üsteleme motorsuz kalırsın valla :p

F54

evet beyler bende bazı resimler çektim bakın burda koray kankam manzarayı yakalamayı çalışıyor ama ben onu yakalıyorum:cherry:

burda da pisiketlerimiz:p

burda kankam tekmil veriyor iç işleri bakanı na:p

burda kankam biraz karışık bi poz vermiş ama haberi yog:queen:

Abi ne güzel gezmişsiniz öyle. Bende sana bahsettiğim arkadaşımla gezdim bizde eğlendik ama sizin kadar değildir heralde. bugünde hava şansınıza günlük güneşlikti. Tekrarı varmı:)

kankilerim güzel gezmiş yav. Tekerinize sağlık arkadaşlar. Motorlarda yakıyo haa.

oooo kanka güzel bi gezinin ardından kareler 10 numara..:cherry:
hain kanka hani enişte ile çekildiğimiz resimler:jocolor:
bir daha ki rotayı da şimdiden konuşalım..
ibrahim abi aradı gelemediğine çok üzülmüş bi işi çıkmış gece haber verememiş bizde geri dönmeyince iptal ettik zannetmiş
ama gideriz dedik mi gideriz dedim hafızzz:p

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

abi keşke gelseydin çok değişik yerlere de gittik melenağzına götürdüm kanka mı o ambians manyaktı..:bestmt:
senin de kulaklarını çınlattık keşke gelseydin diye:pl:

hıı biliyorum kankam, hocam benide aradı.. yanına gidiyoruz haberin olsun.. Bizleri tebrik ediyor..Devamını bekliyor.. Hocamda bi müsait olamadı yahu... :pale:

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Gezin bakalım,sıra bizede gelecek elbet :) :)

:flower::flower::flower:

F54

kankilerim güzel gezmiş yav. Tekerinize sağlık arkadaşlar. Motorlarda yakıyo haa.
len adem biz geziyoruz hemde senin gibi yanımızda fazladan yağ taşımıyoruz ybr varsa sorun yok sadece bi anahtar alıyorsun yanına oda kontak anahtarı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar