Kısa Bir Gezinti Adana Pozantı

Osmaniye İl Temsilcisi
Bu tür motorları, toprak üzerinde görmeye pek alıkın değiliz, değişik geldi.Normal şartlarda orada bir enduro motor duruyor olmalıydı.

ALKAN memnunum.
Motorumla 1000 km yaklaştım ilk motorum, Forum steleri, bu motoru kullananlar ve adanada tanıdıgım kymco servis ustasına danıştım da aldım. yaklaşık 280 km lik uzun yol tecrübemde oldu bunun yaklaşık 70 km şehir içi idi. ben, hem bana fazla sorun çıkartmasın, fazla benzin yakmasın ve de görüntü olarak beni tatmin etsin istemiştim. allaha şükür bu motorla bu isteklerim karşılandı(100 110 kuruş km yaktı). motor belki 160 180 leri göremez zaten amacımda o hızı görmek degil. bazıları agır kalıyor diyor.ama ben otoyolda araç sollarken uygun viteste hiç sorun yaşamadım. örnegin buna yakın motor gv 250 var ama o motordada herkez yaşamasada sorunlar duydum. zaten motorumda titreşim yok oda bir artı.

(Bu tür motorları, toprak üzerinde görmeye pek alıkın değiliz, değişik geldi.Normal şartlarda orada bir enduro motor duruyor olmalıydı.)

CEVAP:
Benim gittigim yol düz ama taşlı ve virajlı bir yoldu ben gayet yavaş genelde 1. vitesteçıktım ve bir sorun yaşamadım, belki enduro tipi bir motor 2. yada 3. vitesle ani hızlanma ve yavaşlamalarla daha zevkli çıkar. ama en güzeli bu tür motorlar asvaltta agırlıgı nedeni ile harika gidiyor sürücüye zevk veriyor en azından ben öyle hissediyorum..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar