Kısa Bir Gezinti Adana Pozantı

Merhaba, bugün pozantıda güneşli bir havayı görünce kıştan beri yatan ve dört gözle sürmeyi beklediğim venoxumla alpu köyünden çikılan ve pozantı çiftehan yolunu kuş bakışı gören radar dedigimiz(polis telsiz rölesi, telekom anteni, gsm baz istasyonunun oldugu yer) yere bozuk yolda fazla tecrubem olmasada (gerçi daha 800 km lık tecrubem var) yavaş yavaş çıktım ve oradan çektigim manzaraları sizinle paylaşmak istedim.
umarım begenirsiniz...
burası pozantı adana otoban yolu

karşı dagdan bir görüntü

şekerpınarı mevki

buda motorum

evet şimdilik bu kadar
ama ilk fırsatta inşallah merak ettiğim demir kazığa gitmeyi planlıyorum.
gidince onun fotolarınıda yayınlarım.

kazasız sürüşler arkadaşlar............

Yüreğine Makina na sağlık.Beni yiyecekmiş gibi duruyor.Tekerin düz bassın.

merhabalar adanada yaşıyorsunuz sanırım eğr öyleyse adana mt ye buyrun. çok güzel bir ortamamız vardır. her pazar gezilere gideriz. hatta bu resimdeki yerlere bir de beraber gideriz.

cevap

adanalıyım ama işim dolayısı ile pozantıda ikamet ediyorum. ara ara adana mt okuyorum fırsatım oldugunda gezilerinize katılmayı bende düşünüyorum hayırlısı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel kareler çekmişsin redali,manzaralar muhteşem adanayada bekleriz

Böyle manzaralar beğenilmezmi arkadaşım? Süper gezi olmuş.:cat:

Kymco Venox zaten ayrı bir güzellik.:) Emeğinize sağlık teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper manzaralar..paylaşım için teşekkürler :rendeer:

babacan sen o tepeye nası cıktın ya????yol yapılmış mı?bız jeep ile denemiştik güzel manzara oldugunu duymustuk.ama cıkmayı becerememıstık kar cok yuksektı.4 ceker arac bıle cıkamadı(2 yada 3 sene kadar önce bır kış ayı)

Çok güzel bir gezi yapmışsın eline sağlık... Tam olarak yolu tarif etsen, bende gitmek istiyordum buraya...

Selamlar.

edorphine dostum e 90dan şeker pınarına varmadan sağda kamışlı tabelasıvar ordan yukarı çıkıyorsun ilk önce alpu köyü yazar devam edip alpu çıkışına yakın solda aczacılar koperatif gibi bir yazı var ordan tırmanış başlıyor sonu radar dedigimiz yer.yanlız uyarayım resimde gördügün gibi yol irili ufaklı taşlı ben genelde 1. viteste çıktım arada 360 dereceye varan virajlar var. dikkatli ol.kışın zaten çıkılmaz motorla ama kar kapattıkça greyderle açıyorlar çünki orda bir polis 7 gün nöbet tutuyor. bahsettigim kamışlı yol ayrımından sapmadan gidersende kamışlıyı gecip toplamda 60 70 kmsonra demirkazık var diyorlar orada güzelmiş tavsiye ederim. bende ilk fırsatta gidecem.

Çok güzel fotoğraflar.
İlk fotoğraf herhalde ulukışla tarafına açılan yeni otoban. Ben 2 hafta önce otobüsle eski yoldan geçtim ama yeni otobanda araçlar vardı.

Çok güzel bir manzarası varmış. Gezmeye giderim inşallah. Paylaşım için teşekkürler. Hafta sonu o tarafa gezi yaparsak görüşelim. Özelden iletişim bilgilerini gönderirsen sevinirim.

Yolun açık olsun.

Makine (Hasan)

evet fevri dostum en soldaki yol yeni otoban pozantı içinden giriliyor duyduguma göre eregli makasına kadar gidiyomuş

Paylaşım için teşekkürler.:cat:
Motor güzelmiş güle güle kullan:cat:
Eksozu niye üstüste koymuşlar birinide diğer tarafa koysalarmış ya:cherry:

bilmiyorum ama motoru alırken eksozun o aykırı duruşu cezbetti beni

güzel gezi olmuş :) teşekkürler

ya böyle tek kişilik gezilerin de tadı ayrı oluyor sakin sakin kafa dinlemek durup biryerde resim çekmek sigara içmek bana hoş geliyor kazasız belasız :)

Ne güzel.... Gıbta ettim. Motorun keyfi böyle olur işte.
Bugün İstanbul'da hava güzel, motor sürsem diyorum.. Ama bu trafik beni hep alıkoyuyor.

emegine sağlık, sayenizde türkiyemin farklı yerlerini görme şansı yakalıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar