kısa bı surelıgıne gorusemeyecegız...!

arkadaslar bu sene benım cok calısıp oks yı kazanmam lazım....! yoksa adam olamam :p

yanı oks yı kazanıp guzel bı okula yerlesırsem bu basarılarım da devam ederse ılerde guzel bır ıs bulurum ve o zaman veee ıstee o zamannn ıstedıgım motoru dusunmeden alabılırımm....! :)

ama gel görki babam ınternetı ewden kaldırtacagını soyluyor...ınternet gıdınce sızlerle eskısı kadar sık gorusemeyecegız...:salut:

ama aralarda mutlaka gırecegım bu yuzden moderatör ve admın abılerımden ıstegım... === by_moto gırmıyor onu banlayalım...! demeyın...:rendeer:

arkadaslar hepınızı cok sewıyorum...:salut:

kendınıze ıyı bakın

enes gülbeyaz

saygılarımla.....:)

Hadi bakalım çok çalış, güzel bir liseye yerleş.. :)
Güzel bir lise, güzel bir üniversiteye sen asansörle çıkaracaktır...:cat:
Bende giremeyeceğim yaw.. Yarın okullar açılıyor... :p

Görüşürüz genç :)

Çok çalış ki; iyi bir üniversitenin yolu, iyi bir liseden geçer.

Kendine iyi bak...

arkadaşım sana başarılarrrrr...
çok fazla da yorma kendini benden sölemesiii:wiinkk:
inşallah ,istediğin gibi olur herşeyy... arada uğra foruma:mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Forumlara her zaman gelirsin. Onemseme boyle seyleri, derslere iyi asil.
Kolay gelsin. :cat:

sen en iyisi çok iyi bir şekilde çalış forum kaçmıyorya her zaman gir sohbet et bızımle....o zamanda '' kazandımmm..'' diye başlık açarsın havan olur... :cat:

başarılar allah gönlüne göre versin.yarın okullar açılıyor öğrenci arkadaşlara başarılar(ulee sözde üniversite okuyoruz ilkokullarla bir açılıyor:)

valla univ. okumak ıstıosan duz lıseye gıt ama ben kendıme guvenemıorum meslek sahıbı olayım dıosan meslek lısesıne gıt bence...ama calıs walla ben unv. 2 deyım lıse gunlerıne gerı donsemde calıssam daha ıyı yerde olsam dıom..

vayy mete_han abımm senı beklemıyodum ama gıtmeden once senı de gordugum ıyı oldu...!

Allah yolunu ve bahtını açık etsin güzel kardeşim biz hep burdayız sen eğitimini yoluna koy bekleriz tekrar

İnsallah istediğin yerleri tutturursun kardeşim. Fakat bu arada ufak bir açıklama ve tavsiyede bulunmak istiyorum ;
Eğer anadolu ve fen lisesi kazanamazsan, Düzliseye GİTME. artık sistem değişti, Meslek liselerinin sınavsız üniversteye geçişleri 2yıllıktan 4 yıllığa çıkarıldı. Bu yüzden bu yazdıklarımı unutma ! Eğer aklındaki yerleri kazanamazda düz liseye gitmek zorunda kalırsan Düz lise değil Meslek liselerine gitmeni tavsiye ederim. :cat: bu liseler; Ticaret meslek liseleri, Endüstri meslek liseleri, Sağlık meslek liseleri vb.meslek liseleridir. ALLAH gönlüne göre versin inşallah istediğin yere yerleşirsin hoşçakal.... :)

::surprise:king::king: :king:

kendine iyi bak motorcuuu..
herşey istediğin gibi olması dileğiyle başarılar.

ii çalış evlat bende lisedeym kazanamadm diye acısını yaşamaya başladım ona gore.. bak unutma yarış atı deilsin yapacagn tek şey düzenli bi çalışma bukdr sistemide otutturamassan bana msn den ulaş ,hocm bana bi liste vermişti aynısını sana veriyim ;);)

moderatör ve admın abılerımden ıstegım... === by_moto gırmıyor onu banlayalım...! demeyın...

Puhaha. Buraya çok güldüm :queen: Onlarda zaten by-moto girmesede banlasak diyorlardı. :mrgreen:

Hadi sana başarılar. :rendeer:

Çalış benim gibi motorcu olma :queen: iş güç motor derken 5 ders aldık alttan bende bu sene onları kovaliicam. gerçi şu an onlar kovalıyor beni. Bu uzaktan eğitim dağıttı beni. öğrenci olduğumu sadece aradabir minibüse bindiğimde para verirken kimlik sorduklarında hatırlıyorum. tembel motorcuyum ben.

çalış güzel kardeşim iyi yerlerde görelim seni. yasadıgın senelerin geri dönüşü yok. meslek seciminde geri dönüşü olmayan yola girmek üzeresin. o yüzden ii calış. forum buralarda arasıra gelir bi görünür gidersin. :)

asm

iyi çalışmalar,babana internet konusunda katılıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar