Kısa ama keyifli geziydi

evet cesaretini esaretini kıracan çıkacan kabuğundan yapacan enduro % cross eline sağlık.paylaşım için sağol.cross yiğidin kalbindedir.her an patlamaya hazırdır.duramaz yırtar çıkar tırmanır.özendirir.teşekkürler.

Çok Güzel Bir Gezi Olmuş.. Bİrde Motora Bittim ya ; Harika Yapmışsın modifiyeler falan tam yerinde olmus... REsimler harika.. ;)

çok güzel gezi, paylaşım için teşekkürler.
.....İlginiz için,Ben TEŞEKKÜR EDERİM.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

evet cesaretini esaretini kıracan çıkacan kabuğundan yapacan enduro % cross eline sağlık.paylaşım için sağol.cross yiğidin kalbindedir.her an patlamaya hazırdır.duramaz yırtar çıkar tırmanır.özendirir.teşekkürler.
.... :) :) Sağolasın,Arkadaşım.Bu geziden sonra yeni bir gezi daha nasip olmadı.Aynen dediğin gibi patlamaya hazır, :) kabuğumdan çıkmak üzereyim.Ewdeki,işteki esareti kırmak ve dağlara çıkmak için fırsat kolluyorum.Kısmet ne zamana bakalım. SELAMLAR :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------

Çok Güzel Bir Gezi Olmuş.. Bİrde Motora Bittim ya ; Harika Yapmışsın modifiyeler falan tam yerinde olmus... REsimler harika.. ;)
.....Ben TEŞEKKÜR EDERİM :) güzel sözlerinizden mutlu oldum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar