Kış Uykusundakiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor aşkı işte..:)gerçi ben hergün çalıştırmadan sesini duymadan rahat edemiyorum..:) bu yüzden de uykuya yatormadım..:)..ama bence motor saglıgı için arasıra çalıştırılması gerekiyor..korozyona sebep olmaz hiç olmaz sa....

Ayy yüreğim daraldı :mrgreen:

Arkadaşlar motorunuzu sokakta bile bıraksanız yalnızca üztünden örtün.Muhakkak alttan hava almasını sağlayın.Isı ve ortamdaki nem değişkenleri motorun hava almaması sebebi ile içeride rutubete sebep olur.Oksijen alırsa bunu engellersiniz.Belki pas tutabilir bazı yerleri ama rutubetten ötürü çürümeye kıyasla pası tercih edin.Her pas çıkarılabilir ya da kamufle edilebilir.Ama nemden ötürü çürümeyi engelleyemezsiniz

öye sarıp sarmalanır mı makine. sizi gidi tatlı su motorcuları bir motorcu -20derecede bile motor kullanır

yau :) aşk bu işte ne diyeym ya :) bende çarşaf örtüm evdekiler sende yanına yat dio gelen herkese anlatıyorlar rezil oluyorum yau :)

Ayy yüreğim daraldı :mrgreen:

Arkadaşlar motorunuzu sokakta bile bıraksanız yalnızca üztünden örtün.Muhakkak alttan hava almasını sağlayın.Isı ve ortamdaki nem değişkenleri motorun hava almaması sebebi ile içeride rutubete sebep olur.Oksijen alırsa bunu engellersiniz.Belki pas tutabilir bazı yerleri ama rutubetten ötürü çürümeye kıyasla pası tercih edin.Her pas çıkarılabilir ya da kamufle edilebilir.Ama nemden ötürü çürümeyi engelleyemezsiniz

Bununda bir çözümü var..

WD40 derdinize derman oluyor.. Sıkın pas ihtimali olan yerlere, yatırın motoru.. Egzosta falanda uygulayabilirsiniz, meraklanmayın tutuşmuyor!
:queen:

yau aşk bu işte ne diyeym ya bende çarşaf örtüm evdekiler sende yanına yat dio gelen herkese anlatıyorlar rezil oluyorum yau

bencede biraz abartmısın ama benimde motorum olsa bende aynı sekilde bakardım :)

Bben kış uykusuna yatan motorların tembelleştiği kanısındayın. Bu yüzden durmak yok yola devam. Bu kış Bursa yolunda kara da yakalandım. onuda atlattıktan sonrası vız geliyor bana :)

Motosikleti
ZX12R
çalışmışın kazanmışın..almışın motorunu...çokda güzel bakıyorsun..:rendeer:

tebrik ederim..allah kaza bela vermesin..iyi günlerde kullan..:cat:

hawalar düzelse de çıkarsak artık..sıkıldım bende..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar