Kış Uykusundakiler

ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN KIŞ UYKUSUNDAKİ MOTORUMUN BRANDASINI KALDIRİM DEDİM SANIRIM UYKUYA YATIRIRKEN BİRAZ ABARTMIŞIM :queen::queen::queen::mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
yujhhh....baba üstüne bir de rafya sarıp kendine bahar hediyesi verseydin diceeeem ama motor aşkı bu işte... üşenmeyip yapman bile güzel ama keşke hava alabilseymiş azıcık...

CBA

ii yapmışın aslıda çizilir eder
bende böyle ev içine sokacak olsam aynısı yapardım herhalde

abi ne yapmışın böle ya zaten kapalı yerde duruyor motorun hediye paketi gibi olmuş :mrgreen:

parmağım yaralansa bu kadar sarmam sanırım dedimya abartmışım

Son düzenleme:
Her Yıl Sıfır Muamelesi Yaparsan Motorun Morali Yüksek Olur Devam Arkadasım

yani bencede biraz hava alsaymış iyi olurdu. Yinede uğraşmısın hella olsun acmaya calışırken cizme dikkat et :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmuş motor sevgisi işte budur :)

Bukadar ilgi göstermek süper fakat yanlış anlamazsan bu biraz yanlış çünki koruma amaçlı sardığın malzeme çöğu bölümün hava almasını engelleyerek daha çabuk çürümesine sebep olur. Tabi senin de illa bi bildiğin vardık saygı duyuyorum yanlızca düşüncem. Ama gösterdiğin ilgile bayıldım.

aaa çok yanlış yapmışşsın böyle sararsan motoru nem ve rutubet yapar ve motora zarar verir en iyisi benimde yaptığım üstüne örttüğün naylonu serbest bir şekilde üstüne örtmen böyle sıkı sıkı sarılmaz ok yess

ben bırandasını kapatıp bırakmıştım. evi değiştirdim hala eski evin bahçesinde duruyor. :) arada bi geçerken bakıyorum napıyor diye hala yatıyor galiba benim uyandırmamı bekliyor.:) az kaldı sabret canım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar