Kış sartlarının kabusu buğu ve görüş sorunu anti fog (buğu önleyici içerir)

Dostlar Merhaba;

içerikte mevcut anti-fog ürünü.bkz.

Tecrubelerim doğrultusunda pinlock buğu önleyici ürünlerde kullandım fakat sürekli sorun yaşadım,bu ürünü yedek parça satan arkadaşımın

önerisiyle aldım 2 aydır aktif kullanıyorum şöyle kısaca bahsedeyim;

*ürün standart pinlock'lar gibi değil,çevresinde gerçekten sağlam silikon yapıştırma yüzeyi mevcut,bu nedemek oluyor?kask vizörünün içinde

anti-fog cevresinde oluşan buğunun oluşturduğu ıslaklıktan kesinlikle etkilenmiyor(kalkma,yuzeyden atma vs)olaylar olmuyor,gelelim

performansına,geçen hafta malum -10c derece eskişehirde hiç bir sorun yaşamadım,görüş net ve açık.

peki,nasıl takacağım uygulama nasıl?

nereden alabilirim?

ömrü ne kadardır?

*öncelikle vizörümüzü sökmemiz gerekiyor,ardından iç yüzeyini mikrofiber bir bezle güzelce sileceğiz,ardından ürünün yüzeyinde

bulunan yapıştırma folyosunu çıkarıyoruz,vizörümüzü hafif bir kuvvet uygulayarak dikkatlice dışa doğru açıyoruz,ürünü sağdan ve

soldan merkezleyerek yapıştırıyoruz,tabi dikkat etmek gerekiyor bir kere yapışınca kaldırma şansınız yok onun için dikkat edeceğiz

ben ls2 kask için vizörün yanlarındaki delikleri referans aldım.son olarak içte kalan sarı folyoyu çıkarıyoruz.

*internetten bulabilirsiniz 55-60tl civarında.
*2-3 kış sezonunu çıkartır düşüncesindeyim

kalın sağlıcakla dostlar.

yNvPq7.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Hocam elinize sağlık. Bana da bundan lazım bi tane. Bu ay para konusunda fena gerildim sanırım birdahaki ay alabilirim. Bu aylık vizörü aralayarak gezicez mecburen. :pale:

Hocam elinize sağlık. Bana da bundan lazım bi tane. Bu ay para konusunda fena gerildim sanırım birdahaki ay alabilirim. Bu aylık vizörü aralayarak gezicez mecburen. :pale:

Rica ederim dostum faydalı olabildiysem ne mutlu,rüzgarın şakası olmaz vizör arasından girer kendine bir yol bulur, birde kuru ayazla birleşince Allah muhafaza yüz felcine kadar gider,hızım düşük diye aldanmamak lazım 20km/h aynı 70km/h'da...

sağlıcakla.....

Son düzenleme:
Ben bugün adana da taktırdım 35 tl idi fiyatı memnunum çünkü çarşıdan eve gelene kadar vizörüm hiç buğu olmadı arkadaşlar 👍

Alkollüyken vizör bugu yapmıyor. :D
Şaka bir yana saf alkol ile silin vizörü bugu yapmaz.20 30 lira spreylere vermeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar