kış kış aydere gezisi

aldık poşetlerimizi,
verdik gazı,
çıktık Ayder yaylasına.
kaydık doya doya.
iyi seyirler.

kayak malzemeleri: bir adet kalitesizinden poşet:cherry:

çok feci kaydık:cherry:. eğim fazla olduğundan bayağı hızlı kaydık.
bir de pist ara sıra kasisli olduğundan kayarken vücudumuz tümseklerde havaya fırlıyordu. çok heyecanlıydı.:cat: tavsiye ederim.

İşte pistimiz:)

Abi naptın sen motoru jeep e yükleyipte gittinde indirip iki foto çekip tekrar gerimi yükledin kamyona :queen: O karda motormu kullanılır yau... Ama tebrik ederim güzel gezi olmuş :cat:

Abi naptın sen motoru jeep e yükleyipte gittinde indirip iki foto çekip tekrar gerimi yükledin kamyona :queen: O karda motormu kullanılır yau... Ama tebrik ederim güzel gezi olmuş :cat:

karın üstünde 1 km felan gidebildik.yerler hem kar hem de hafiften? buzlu olduğundan motor kaymaya başlayınca ondan sonra motoru kenara bırakıp tabanlara kuvvet yarım saat felan yürüdük de öyle vardık aydere. ben çıkacaktım ama arkadaş bırakalım, yürüyelim dedi. :pr:
ha bu arada kime el ettiysek kimse durmadı. herhalde durunca kayarız diye çekindiler. ama 4x4 ler bile almadı yahu:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 ----------

ben de kendimi deli sanardım.... çok güzel hareketler bunlar...

sizden de daha dedileri varmış di mi:queen::queen::cherry:
saygılar.

eyyy gidi ayder özledim be :) Nisan'da Tekrardan Rize/Pazar'a Gelicem özledim memleketimi :(

arkadaş o nasıl bir doğadır yaa..tekerinize sağlık, o yollarda büyük cesaret vallahi.. ama sonunda büyük ödül var.. POŞETLE KAYMAKKKKKKKK :D süpersiniz...

yorum yapan herkese teşekkürler. evet sonundaki zevk herşeyin üstündeydi. poşetle kaymak büyük keyif veriyor. pistimiz de çok güzeldi. bayağı eğimliydi.ama yollar da çok tehlikeliydi. Allahtan kayıp düşmedik.
saygılar.

güzel yerler,güzel paylaşım
yapsaydınız bir tane kızak güzelinden motoru üzerine koyar kayardınız kar motosikleti hesabı :)

Şu ayder yaylasına yazın gitmek istiyorum ya,
yemyeşilken görmek lazım oraları..

güzel yerler,güzel paylaşım
yapsaydınız bir tane kızak güzelinden motoru üzerine koyar kayardınız kar motosikleti hesabı :)

güzel fikir:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------

Şu ayder yaylasına yazın gitmek istiyorum ya,
yemyeşilken görmek lazım oraları..

ayder yaylası elbette güzel ama bu civarda ayderi beşe ona katlayan o kadar çok yayla var ki ben artık ayderden zevk alamaz oldum. ama kışın hiç gitmemiştim. onu da yaptım ve kaydım. yaylaların eteğinde yaşadığımızdan böyle etkinleri sürekli yapabiliyoruz.
teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık fotoğraflar oldukça iç açıcı.
Ufakken poşetle kayadım ben de en hızlı o gidiyor.:)

Eline sağlık fotoğraflar oldukça iç açıcı.
Ufakken poşetle kayadım ben de en hızlı o gidiyor.:)

aslında en hızlı tekerlek şampiyelleri. birisi getirmişti,bizim arkadaş kaydı,felaket hızlanıyor. ben cesaret edemedim. bir de bunu rafting yapılan botlarla kayıyolar 7-8 kişi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında en hızlı tekerlek şampiyelleri. birisi getirmişti,bizim arkadaş kaydı,felaket hızlanıyor. ben cesaret edemedim. bir de bunu rafting yapılan botlarla kayıyolar 7-8 kişi.

Motosiklet şamyeli ile kızak yapmak lazım.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar