Kış Ekipman Önerisi

Motosikleti
D400
Bugün sabah sıfır dereceyi gördük eldiven problem. 1 saat yoldan sonra 10 dakika kendine gelmedi elim. Bu kadar idare edecek bir eldiven lazım bana.

iyi ki ls2 yi almamısım o zaman :D
elcik koruma olmazsa hiçbir eldiven tam performans vermez ama en azından 30 dakika hiç. hissettirmeyecek bi eldiven lazım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
iyi ki ls2 yi almamısım o zaman :D
elcik koruma olmazsa hiçbir eldiven tam performans vermez ama en azından 30 dakika hiç. hissettirmeyecek bi eldiven lazım.
Zaten ilk 30 dakika sorun yoktu ama sonra şehir bitince, soğuk kendini iyice belli etti. Elcik koruma var ama, işte 1 saat lazım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bugün sabah sıfır dereceyi gördük eldiven problem. 1 saat yoldan sonra 10 dakika kendine gelmedi elim. Bu kadar idare edecek bir eldiven lazım bana.
bu kadar idare edecek eldiven yok, elcik ısıtma çok işe yarıyor bu durumlarda. Ben elcik ısıtma var diye artık 4 mevsim eldiven kullanmaya başladım, yazın da rahat kışın da elcik ısıtmayı bir tık açıyorum ellerimden gelen sıcaklık her yerime yetiyor.

Kışlık eldiven yeterli gelmiyor.Mutlaka elcik ısıtmada taktırın 4 kademeli üniversal ürünler tam fiyat performans ürünleri.Maliyeti düşük verimi fazla.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Bu pantolonu aldınız mı ben de işe gelip giderken 10dklik yol için alacağım kendi pantolonumun üzerine fermuarlı kullanması Kolay oluyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes LBC önermiş ama fiyatı çok şuan karşılayabilecegim şekilde değil onun yerine Bering kullanan var mı?

diğer konuya yazmıştım ama çok eski olduğu için dönüş alamadım buraya da sorsam var mıdır fermuarlı kışlık pantolon kullanan?

Motosikleti
Hero Dash 125
Evettttt geçen gün @tommygun ile birlikte sürdüğümüzde, en soğuk günü seçmemizden mütevellit yazlık eldivenlerle sürünce ellerim dondu gitti. 😜

Elcik ısıtma ve kışlık eldiven önerin dedim, hiç oralı olmadınız. :ROFLMAO: Ben de gittim Kaan Elektronik'ten elcik ısıtma aldım. Henüz motüre takmadım. Takınca bilgi veririm.

Eldivenleri araştırırken İzmir'de çok soğuk olmamasından dolayı üst segment ekipman yerine biraz ucuza kaçtım ve Scoyco MC 82 satın aldım.

İnternette Scoyco MC 82'nin beden yorumlarında genel olarak bir beden büyük alınması tavsiye edilmiş.

Uygun fiyatlı hangi satıcıdan alırım, hangi platformda indirim denk getiririm derken Temiz Ekipman'ın sitesine denk geldim. Bu zamana kadar buradan hiç alışveriş yapmamıştım. İzmir'de de bir kaç şubesi olduğunu gördüm ve başka işlerimi bahane ederek bugün Bornova'da bulunan mağazalarına yolumu düşürdüm.

Mağazada çalışan arkadaşlar sağ olsunlar samimi bir şekilde yardımcı olmaya çabalıyor. Öyle çok çok muhteşem bir marka model stokları yok ancak arkadaşın dediğine göre stoklar mağazalara dağıtılıyormuş. İhtiyaç halinde diğer mağazalardan ekipman getirebiliyorlarmış.

Eldiven hakkındaki internet yorumlarında beden konusunda yapılan uyarılardan dolayı deneyerek satın almak istedim. İnternetten XL beden sipariş geçecektim ancak iyi ki mağazaya giderek denedim. XXL beden Scoyco MC 82 bile bence biraz küçük kaldı elimde. Zamanla biraz açar eder diye aldım geçtim.

Eldiven çok üst düzey bir eldiven değil. Öncelikle bunu bilin. İçi ısıtması için polar destekli. Avuç içi slider (kaydırıcı) var. 4. ve 5. parmaklar birbirine bağlı. Küçük parmak için koruması mevcut yani. Bilek kısmı uzun, mont bileklerini kapatarak, içerisine alacak şekilde kapatıyor. Mont bilek manşetlerinden rüzgar girmesini engelliyor. El üzerinde bulunan kemikleri (metakarp mı deniyor emin değilim.) korumak için sert kabuk malzemesi var. İki elin de işaret parmağında yağmurda vizör temizlemek için lastik aparat mevcut. Waterproof demişler üzerine yazı ile ancak yağmurda deneyemedim. Soğukta iş görecektir. Beden konusu benim için biraz dert olduğundan XXL olarak fazla bir seçeneğim yoktu ve bu modeli aldım.

Günümüzün en güncel konularından birisi olan EN 13594:2015 CE koruma etiketi eldiven içerisine dikilmiş şekilde mevcut.

Bornova Temiz Ekipman Mağazası ve Scoyco MC 82'nin bir kaç fotoğrafını ekliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
@mertowski mağaza fiyatları ile internet fiyatları denk mi? mesela dediğin eldiven 2250 kalyoncuda. ona göre bi ugrayım bende.

aslında para olacak alpinenin şu kendınden ısıtmalı eldiveninden alacaksın da çok pahalı be

Fakirler tıklamasın üzülür

Motosikleti
Hero Dash 125
@mertowski mağaza fiyatları ile internet fiyatları denk mi? mesela dediğin eldiven 2250 kalyoncuda. ona göre bi ugrayım bende.

Evet Temiz Ekipman Scoyco MC82 Siyah/Gri Kışlık Motosiklet Eldiveni internet sitelerinde satışta olan 2,299tl fiyattan aldım. Söylediğine göre Kalyoncu'da 50 lira daha ucuz gibi ancak bence git ve eldiveni dene. İnternet alışverişlerinde bazen bedeni hatalı gönderebiliyorlar. Adamın elinde mal kalmıyor, bir beden büyük yada küçük gönderebiliyor. Sağ ve sol el farklı beden gönderebiliyor. 50tl için değmez.

Temiz Ekipman'da da pahalı eldivenler vardı ancak benim motürün yarı parası kadar bir eldiven almak istemedim açıkçası. 13-15K'yı cebime koysam daha çok ısıtır. :unsure: :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun @mertowski birkaç gün içinde İzmir'de hava sıcaklığı yeniden düşecek, o zaman deneme şansı yakalarsın.

Motosikleti
D400
Evet Temiz Ekipman Scoyco MC82 Siyah/Gri Kışlık Motosiklet Eldiveni internet sitelerinde satışta olan 2,299tl fiyattan aldım. Söylediğine göre Kalyoncu'da 50 lira daha ucuz gibi ancak bence git ve eldiveni dene. İnternet alışverişlerinde bazen bedeni hatalı gönderebiliyorlar. Adamın elinde mal kalmıyor, bir beden büyük yada küçük gönderebiliyor. Sağ ve sol el farklı beden gönderebiliyor. 50tl için değmez.

Temiz Ekipman'da da pahalı eldivenler vardı ancak benim motürün yarı parası kadar bir eldiven almak istemedim açıkçası. 13-15K'yı cebime koysam daha çok ısıtır. :unsure: :)

hafta sonu yağmur yağmazsa bir uğraym o zaman, parmak boyu nedeniyle pek eldiven bulamıyorum uzun geliyor.

VİP motora gittim, bir türlü sevemedim orayı. Alacagın fiyat skalasına göre ilgileniyorlar seninle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar